Мареата е малко по-лека и затова има предимство до 100 км/ч. НО след това по-големият двигател си казва думата. Все пак има 20 Nm повече от 1,6 и 10 повече от 1.8. Не знам защо си се запънал за това ускорение до 100 км/ч и защо те учудва, че по-голям двигател се кара по-лесно с висока скорост. Винаги е било така и винаги ще бъде. То, ако можеше да се вдигат 200 км/ч по баира с 1.6, никой нямаше да се занимава да прави по-големи двигатели  

Някой се беше изказал ....негледай те каталожни данни.... Не колега трябва да се гледа и чете за да няма такива теми и названия Мъртвец , муден и т.н.т. По каталожни данни не съм срещал ""вентилиран"" двигател които да тръгва от ниските обороти освен турбиниран. По твоите разсъждения и БМВ 320 Ванос и то няма да върви с твоя стил на каране на 1500-2000об
  Някой се беше изказал ....негледай те каталожни данни.... Не колега трябва да се гледа и чете за да няма такива теми и названия Мъртвец , муден и т.н.т. По каталожни данни не съм срещал ""вентилиран"" двигател които да тръгва от ниските обороти освен турбиниран. По твоите разсъждения и БМВ 320 Ванос и то няма да върви с твоя стил на каране на 1500-2000об  историята знае и по трагични случаи от твоя с баничарката. мене четири мадами на видимо тегло над 100 оки, натъпкани в една тигра ме направиха за резил, че чак и жена ми ме бъзика цяла седмица след това.  :D  :D  :D
  историята знае и по трагични случаи от твоя с баничарката. мене четири мадами на видимо тегло над 100 оки, натъпкани в една тигра ме направиха за резил, че чак и жена ми ме бъзика цяла седмица след това.  :D  :D  :D

Коментар