Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня от Мареа за Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Броня от Мареа за Браво

Здравейте,Искам да попитам дали е възможно да сменя бронята на Браво-то с такава от Мареа? Ако има значение Браво-то е 98г.И ако има някой случайно да предлага читава броня от Мареа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02Благодаря предварително!

Колега имаше такава тема! С една дума може но иска малко напасване при калниците!
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

А при някои пасва идеално.Search.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колега калниците на браво и мареа за различни на колкото браво съм видял с броня от мареа все не е добре освен ако не се преправи нещо .бронята на мареа отстрани е малко по-къса и има 1 см. разминаване но потърси другите теми слагал съм снимка.освен ако не си HGT там ще пасне идеално
        1.6 16v Abarth

Коментар

Аз взех Мареа-та с броня от Браво. Мисля, че няма разминаване.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

мареа с 1.6 двигател им слагат калници като на бравотата с малкия мигач и броните пасват идеално калниците с по-дългия мигач са по-издутиhttp://img529.imageshack.us/img529/4439/dsc01417f.jpg ето го нагледно на снимката мареата е с калник от браво и се вижда как и стои бронята - така ще стои и при Вас ако не се преправи
            1.6 16v Abarth

Коментар

Добре де, а ако е от Дизел няма ли да се получи или трябва задължително да търся от 1.6 ? И следващият ми въпрос е: има ли значение отворите/дупките на бронята за въздуха, който отива към двигателя/турбината?Благодаря

Коментар

Working...
              X