Здравейте, надявам се да съм уцелил раздела Искам да си купя Fiat Bravo и ако е възможно да ме посъветвате какво да гледам в автомобила докато го избирам. Също така и на кой двигател да се спра. Мисля, че клоня повече към дизелак. Кажете кой точно двигател е по надежден TD JTD TDI ... също приемам съвети и за бензиновите двигатели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закупуване на Браво
Collapse
X
-
invisible написа:Ами аз да ви се похваля днес си купих 1.9 JTD 2001 година доста е запазена колата другат седмица ще я закарам да я прегледат и да видим колко пари ще ме изръсят
Коментар
-
Колата е в добро състояние. Основните неща който могат да се проверят в момента на за купуването са си наред. Днес я заредих карах доста километри с пуснат климатик на макс и не видях почти никакъв разход. Като цяло до сега съм много доволен от автомобила другата седмица вече ще го закарам да видят ако има нещо за смяна и тогава ще пиша пак да видим как е положението :PFiat Bravo 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
invisible написа:Колата е в добро състояние. Основните неща който могат да се проверят в момента на за купуването са си наред. Днес я заредих карах доста километри с пуснат климатик на макс и не видях почти никакъв разход. Като цяло до сега съм много доволен от автомобила другата седмица вече ще го закарам да видят ако има нещо за смяна и тогава ще пиша пак да видим как е положението :PAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
emzo написа:Глупости, отивай за компютърна диагностика и преглед на окачването.Поне си в Ямбол !!!! И я обслужи от ... до ..Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар