Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кола до 3 000 лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    ДЕДРАКакто е казал и Слави по-горе - хем кола, хем евтина.Разгледай моята Дедра в галерията - взел съм я за 3300 преди година и половина. Сега се намират в подобно състояние и за 2500. Ще ти останат пари и за първоначалното обслужване.Подръжката е евтина, като на всеки фиат от това поколение.А и ако уцелиш поддържана (като мен), дълго време нищо няма да пипнеш по нея.
    Мога да добавя и Ланча Делта в списъка, не цени от около 2300 на горе има доста читави поне на снимка в мобилето, но при тях само 1.6 75 коня мотора е евтин и лесен за подръжка, другите мотори не ги гледаи. Малко по малка е от дедрата и по удобна за града, по качества не отстъпва, Ланча си е все пак С риск да ме изядат с парцалите колеги щи кажа:Не се ли качиш на Ланча никога няма да разбереш как си се прецакал с фиата
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Re: кола до 3 000 лв

много постове много нещо намерих един сеат ибиза 1.0 на много добра цена 2200 лв.но ми е бавен и ще търся нещо по бързо и хубаво.можеби дизел.

Коментар

bravoka_smoka написа:
        много постове много нещо намерих един сеат ибиза 1.0 на много добра цена 2200 лв.но ми е бавен и ще търся нещо по бързо и хубаво.можеби дизел.
        Браво за 3000хилки може да си купиш перфектно с газ,с най масовия двигател 1.6.Не е лоша кола не е и скъпа за потдръжка.За тез пари може да купиш и дизелово браво TD също е прилична,е не е като JTD но е чудесна.
        Fiat Tipo
        Corsa b комби !

Коментар

Slavi_Lancia написа:
          ......Не се ли качиш на Ланча никога няма да разбереш как си се прецакал с фиата
          Заслужаваш бан за тези думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

макар с риск да бъда линчуван, за мен не лош избор е Мазда 323F доста комфортна, здрава, икономична , висока , и добра визия и динамика кола :D
            Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
            Втората......пак същата!
            (_-_)______////_______(_-_)
            Punto75-Вече на жената!
            Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

bmahob написа:
              макар с риск да бъда линчуван, за мен не лош избор е Мазда 323F доста комфортна, здрава, икономична , висока , и добра визия и динамика кола :D
              Само поддръжката пропусна да кажеш около Маздичката! Верно, че ЯПОНСКОТО е най-доброто, но тук в тоя форум мисля, че си говорим за ИТАЛИАНСКИ коли! Иначе до 3000 бона има много по-добри МИТСУБИШИТА и ХОНДИ които разцепват мрака
              CSI in the CAR !!!
              Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

pecata написа:
                Браво за 3000хилки може да си купиш перфектно с газ,с най масовия двигател 1.6.Не е лоша кола не е и скъпа за потдръжка.За тез пари може да купиш и дизелово браво TD също е прилична,е не е като JTD но е чудесна.
                И аз съм на това мнение. Колкото до разликите между Ланча и Фиат на тази възраст, те опират до плюс/минус някое махагонче или някоя дребна глезотийка в полза на Ланчата. Като цяло са доста еднакви - все хубави автомобили. Фиата, обаче е по-масов и доста лесно се намират за него разните там ламарини, ако не дай Боже, се наложи.
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

VooDoo написа:
                  Slavi_Lancia написа:
                  ......Не се ли качиш на Ланча никога няма да разбереш как си се прецакал с фиата
                  Заслужаваш бан за тези думи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                  Що бре ко лошо съм казал, то все фиат, все едно да кажа че ако не се качиш Капа няма да разбереш как си се прецакал с дедра
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                  X