препоръчаите ми нещо с евтина поддръжкаи с какъв двигател ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кола до 3 000 лв
Collapse
X
-
Fiat 126P594 кубика, двуцилиндров. Разходите ти за поддръжка ще са песен..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Щракни в мобилето това ограничение и ще се очудиш от безкраиния избор.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
купи си една дедра хем да ти е евтино хем да имаш кола кат хората, хем е по евтина от фията хем е 100 пъти по хубава за 3000 лева има дедри слънце, с едно моторче безгрижно 1.6 но (не 16В) пеи сърце. Питаи ме мене аз ко имам 3000 лева ква кола ще си купя пак и пак и пакПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
VICS написа:Пунто мк1 дори може и дизелово да си го вземеш за тия пари.Че и аз обслужване 6те ти остане лев.Но най нобре си вземи 1.1 или 1.2 бензин.Нисък разход и евтина подръжка.CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
ДЕДРАКакто е казал и Слави по-горе - хем кола, хем евтина.Разгледай моята Дедра в галерията - взел съм я за 3300 преди година и половина. Сега се намират в подобно състояние и за 2500. Ще ти останат пари и за първоначалното обслужване.Подръжката е евтина, като на всеки фиат от това поколение.А и ако уцелиш поддържана (като мен), дълго време нищо няма да пипнеш по нея.
Коментар
-
Аз съм с пунто мк1 1.1 двигател и за разходи и части няма да имаш грижа 55 кончета е и за градско каране е ПЕРФЕКТНА - малка , удобна за паркиране , маневрена и ускорява бързо (за градски условия) А пък за дълъг път извън града е малко неудобна и се изморява човек по-бързо Това е което мисля аз Успех! и избери пунтака :DGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар