Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ей това незнам кво да го правя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата преди мен ти е написал опътването . Иначе за болтовете (в този случай гайките) - може да преброиш дупките на г-рата от картинката.Опа - брои ги с 2 по-малко, че 2 май не играеха.
    Прикачени файлове
    AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
    AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

Здравейте колеги. Да ви информирам ко стана и да приключваме с темата. Имаше седем гайки който трябваше да се махнат. Тъй като аз нямах необходимите инструменти ми отне доста време да си набавя. Значи трябваше ми гедоре тресчотка 13-ка камък и удължител 150 мм. Иначе става доста сложно и мъчително. Водата отива към блока така че незнам дали е нужна тая вода но щом са го сложили явно си има причина. Колектора към аспуха има четири гайки те са 12-ки. После с доста напъване излязоха и двата колектора. Ще го нося на аргончик мой човек тои ще измисли кво да прави. А относно моргите един всмукателен колектор варира от 20 до 30 лв. Благодаря много на всички от форума за оказаната помощ.
      Fiat Tipo 1.6 i.e. 94 г.

Коментар

Working...
      X