Здравейте. Наскоро се сдобих с Fiat Punto 1.2 бензин 2001 година мк2 и ще трябва да я обслужа. 1во искам да попитам за маслото...какво масло да сложа най-добре за този двигател, неможах да открия кое препоръчва производителя, затова питам тук за помощ и съвет, какво да сложа...мислех си за Селения, но то е за хора, които карат повече до колкото знам..а аз карам не повече от 10000 км на година... също така и за ангренажа...би трябвало да е оригиналния, защото колата е на 65000км и имам основание да смятам, че са реални. Та интересува ме, колко му дава производителя, на колко би трябвало да се смени... благодаря предварително. Лек ден.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto - масло, ангренаж
Collapse
X
-
Една селения Голд ще ти пасне,ангренажите ги сменяй особено ако е на 65к(много съмнително) ,На практика първичния ангренаж изкарва до 150-160к километра,обаче за тези 8 години.....освен на километри се сменя и на време та не се и замисляй за смяна(твоя като цяло е ефтинджос за справка : www.axm-auto.comЩе се радваме да видим някоя друга снимка на Пунто-СладураFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Ще се радваме да видим някоя друга снимка на Пунто-Сладура
Коментар
-
Danchojn написа:Replay написа:Тая цена за смяна е: Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ,особено ако взимаш маслото от него.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:Danchojn написа:Replay написа:Тая цена за смяна е: Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 ,особено ако взимаш маслото от него.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар