Накой сменял ли е вътрешни карета на 149C2.046 - Типо швейцарка? От кой вид са и колко горе-долу струват? Когато отпусна газта и карам само направо - започва едно чукане - та съм ги обвинил тях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за карета на Типо 149C2.046
Collapse
X
-
Вероятно са те, но виж все пак да не е лагер на главина, защото доколкото знам каретата "тропат/щракат" ясно когато потегляш и си завил волана в крайно ляво или крайно дясно положение.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
-
Re: Въпрос за карета на Типо 149C2.046
Mitko написа:Сменял съм и цената за каре беше около 40лв. Карето е като на 1.8 и 2.0 и е доста по различно от карето на моделите с по-малки двигатели.Вътре карето на външното ли прилича или е с трипод? Би трябвало да е като въшното но по-малко.
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Малко "off topic". Този софтуер който Митко ползва страшно ми харесва. Много добре показва нещата.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар