Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Джанти 100mm

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Джанти 100mm

Колеги искам да питам дали е възможно 100мм междоболтие да стане на моя фиат пунто дето е с 98 междоболтие ,че мн искам да си зема едни джанти ма нз нали ще станат плс помагайте ? ?? ? ? ?
    http://www.youtube.com/watch?v=xooUGFGwCl8

Коментар

Поръчай си на 98мм. Всеки уважаващ бизнеса си търговец би ти доставил , ако няма от този модел от друг ще има. Според мен , не се занимавай с разни изобретения за преход от 100мм. каре на 98мм. Стават със специални болтове но си е голям компромис със сигурноста
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

-

Колега аз съм с 100 отдавна и проблем несъм видял
        http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

Re: -

magik написа:
          Колега аз съм с 100 отдавна и проблем несъм видял
          Пожелавам ти и да не го виждаш Въпрос на лична преценка. Аз возя семейството си в колата и искам всички рискове да са сведени до минимум. Затова ако сменям джантите ще търся 98мм. има ги с доставка до седмица на повечето места. Попитай чичко Гугъл сигурен съм че ще намериш.
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Мисълта ми е става нали ???

Коментар

xaxahi написа:
              Мисълта ми е става нали ???
              Става , не че не става но това си е твой личен избор . Не вярвам някой с чиста съвест да ти каже ......"става слагай и карай няма проблеми" {Впрочим сещам се за един човек , но той го прави само за спора}

Коментар

Колегата пита и аз си казвам мнението, НЕ ГО НАТРАПВАМ.
                http://vbox7.com/play:53b65925 (rofl) a sega ko e tui neshto :O (rofl)(rofl)(rofl)

Коментар

Мерси мн. колеги

Коментар

magik написа:
                    Колегата пита и аз си казвам мнението, НЕ ГО НАТРАПВАМ.
                    Погрешно си ме разбрал. Няма проблеми Лека вечер

Коментар

И аз съм чувал за тези самонагласящи се болтове, но не ми звучи много добра идея. А по отношение на фланци - доволен не съм видял. Всеки от познатите ми, които имат твърдят, че създават допълнителни вибрации при скорости около 100км/ч. П.П. След като са ги измислили тези самонагласящи се болтове може и да не са чак толкова лош вариант.
                      Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                      Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                      -------------------------------------------------------------

Коментар

<----- АЗ съм с джанти 4х100 с нормални болтове.
                        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Хубаво е каквото е карето на колата,такова да е и междуболтовото на джантата.Никои не е казал че неможе да се сложи и 4x100 на фиат-а но ако се прави нека да е с ексцентрични болтове.С оригиналните болтове ще прецакаш я болт я джанта а може и главина...Успех!!!
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                            Хубаво е каквото е карето на колата,такова да е и междуболтовото на джантата.Никои не е казал че неможе да се сложи и 4x100 на фиат-а но ако се прави нека да е с ексцентрични болтове.С оригиналните болтове ще прецакаш я болт я джанта а може и главина...Успех!!!
                            Колега, аз досега не съм видял джанта, на която дупките за болта да са точно колкото е "дебел" болта.Има си някакъв луфт, а разликата между 2та вида джанти е 2 мм.....Не ангажирам никой с моето мнение, просто при мен вече година няма проблеми с джанти 4х100 Поздрави.
                            Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Погледнато реално с един милиметър ще се измести болта в старани и почти ще е незабележимо. Но наистина е най добре да си купиш от въпросните болтове. За това колко време ще изкара ако ги сложиш с обикновените болтове най вече ще зависи от това колко пъти ще ги свалиш и качиш.Относно фланците аз не виждам никакъв проблем ако са качествени и не са правени на Иван на струга който има големи луфтове. Аз лично съм с фланци, с такива си е внесена колата, правил съм си фланци и никога не съм имал проблем. А най важно е как джантата ще легне на конуса а не толкова на болтовете.П.С и аз се сещам за един човек който е предимно за спора :D

Коментар

Working...
                              X