Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто I или Пунто II?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто I или Пунто II?

Здравейте колеги,решил съм да взимам кола на жена ми, но незнам на кой от двата модела да се спра Карал съм Уно, но определено Пунто-то е по-добро. Това което ме колебае е коя версия да взема - 1-ва или 2-ра Това, което ме интересува по-точно е коя е по-здрава, все пак жена ще я кара
    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Re: Пунто I или Пунто II?

Dodo 155 написа:
    Здравейте колеги,решил съм да взимам кола на жена ми, но незнам на кой от двата модела да се спра Карал съм Уно, но определено Пунто-то е по-добро. Това което ме колебае е коя версия да взема - 1-ва или 2-ра Това, което ме интересува по-точно е коя е по-здрава, все пак жена ще я кара
    Нямал съм Пунто2 и не мога да кажа за здравината,ма щом е за женати зимай единицата защото цените на калниците са примерно 40лв при италианеца и ги има много

Коментар

Термина "здраво" за кола втора употреба е струва ми се твърде относителен, уклончив и дискусионен. Лично според мен е въпрос на късмет, както и на начин на експлоатация от предишния собственик. В този ред на мисли - колкото по-ново - толкова по-добро! Така мисля аз. Стига да имаш възможност разбира се. Успех! :D
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Пунто 1 е много по разпространено и по лесно се намират части иначе то е ясно, че пунто 2 ще е по ново на години и малко или много по рядко ще се разваля.
        PUNTO 1.1 94г.

Коментар

Взимай новата кола!Не мисли предварително как съпругата ти утре ще фрасне колата!Дано да не се случва,а и предполагам ще и направиш каско.Новото си е ново!
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

И аз съм за по-новото. Все пак по-мапко проблеми ще ти създава.
            FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Благодаря на всички Ви :D Сега ще чакам да видя какво ще изпадне Но и аз се замислям за по-новото
              FIAT Punto 02' 1.9 JTD
              FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Определено Пунто 2 или дизел или 1.2 16v

Коментар

Колeга, аз съм с Пунто 2 и общо взето съм доволен.. примерно спрямо Брава (предишната ми кола).Горещо ти препоръчвам 1.9 атмосферния дизел.Много спокоен, икономичен и пъргав мотор.Слагат го също и в Добло.Никакви проблеми с паленето поне до минус 24С.Толкова беше на 22януари във Велинград.Недостатък: твърдичката возия.
                  SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                    ... Недостатък: твърдичката возия.
                    3 години карах Алфа 155, така че твърдата возия не ме плаши, напротив харесва ми повече :D Благодаря за съвета
                    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Working...
                    X