Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с airbag на BRAVA TD100

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с airbag на BRAVA TD100

    Здравейте колеги.От две седемици карам Brava TD100.Колата има проблем с ербега.Лампата за ербега изгасва 4 секунди след като ключа е на контакт, а след това понякога светва отново(в последните дни почти винаги).Понякога свети с непостоянна светлина.В сервиза на Fiat във Варна ми казаха че проблема е в електронния модул който управлява ербега, но такъв вече не се произвежда, а от морга не мога да го взема защото бил строго специфичен за всеки автомобил.Предният собственик твърди,че мнението на сервиза на FIAT в София е за по-малък проблем(не добра ел. връзка, и т.н.).Някой има ли информация за проблема?В кой друг сервиз да отида във Варна?
    Dakotodorov

    #2
    според мен е от модула на еърбега но той може да се сменя !има колеги които са го правили и всичко е наред и на мен ми предстои.все пак погледни да не ти е прокапал радиатора на парното ако е прокапал е намокрил със сигурност тоя модул и той ти е за смяна (радиатора също)
    1.6 16v Abarth

    Коментар


      #3
      и аз имах същия проблем с тоя модол HGT-то .... радиатора беше прокапал и в последствие модула изгоря .... радиатора го оправих ама такъв модул не намерих .... въпреки това аз мисля че не е от модула а има хлабава клема някаде .... предлагам на колегата да си разглоби волана и да подледне отзад на самия аербег да не се е подмъкнала самата букса и от там да му отчита грешки в аербега
      AUDI 1.8 20V TURBO
      ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

      Коментар

      Working...
      X