Здравейте колеги.От две седемици карам Brava TD100.Колата има проблем с ербега.Лампата за ербега изгасва 4 секунди след като ключа е на контакт, а след това понякога светва отново(в последните дни почти винаги).Понякога свети с непостоянна светлина.В сервиза на Fiat във Варна ми казаха че проблема е в електронния модул който управлява ербега, но такъв вече не се произвежда, а от морга не мога да го взема защото бил строго специфичен за всеки автомобил.Предният собственик твърди,че мнението на сервиза на FIAT в София е за по-малък проблем(не добра ел. връзка, и т.н.).Някой има ли информация за проблема?В кой друг сервиз да отида във Варна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с airbag на BRAVA TD100
Collapse
X
-
и аз имах същия проблем с тоя модол HGT-то .... радиатора беше прокапал и в последствие модула изгоря .... радиатора го оправих ама такъв модул не намерих .... въпреки това аз мисля че не е от модула а има хлабава клема някаде .... предлагам на колегата да си разглоби волана и да подледне отзад на самия аербег да не се е подмъкнала самата букса и от там да му отчита грешки в аербегаAUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар