Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava-та ми няма мощност. Помогнете.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mitko написа:
    bobo написа:
    При мен диагностиката е 20 кинта
    Диагностиката не е само закачане и изчитане на ECU-то. Най-трудно се ловят т.нар. "no error code problems".
    Щом казваш А сега ти ми кажи как ги хващат в сервизите тези "no error code problems" Ако си си помислил че моя егзаминер само чете грешки жестоко се бъркаш Каквото могат във ванто примерно го може и моя егзаминер

Alfa 145 QV Turbo
    Fiat Brava JTD '01

Коментар

Mitko написа:
      Конкретно във Ванто те хаващат с усмивка "няма ти нищо на колата, бягай и карай".
      Е тва ясно ма не ми отговори на въпроса

Alfa 145 QV Turbo
      Fiat Brava JTD '01

Коментар

Mitko написа:
        bobo написа:
        Mitko написа:
        Конкретно във Ванто те хаващат с усмивка "няма ти нищо на колата, бягай и карай".
        Е тва ясно ма не ми отговори на въпроса
        Ако им се занимава а това е рядкост, ще потърсят вакуумни проблеми, горивно налягане. Ще проверят стъпковия двигател. Аз колкото пъти съм ходил е бил проверявана само ECU за грешки.
        Митко моя егзаминер ти следи показанията на дебитомера и ако те са в норми вакума е ок ако не са продължаваме натам ... Горивното налягане на егзаминера го хващам като гледам сместта и тайминга на инжекторите Егзаминера има специялно тестово меню чрез което ти тествам моторчето дали работи и още куп други компоненти ... няма да споря повече надявам се е станало ясно за какво иде реч а и тези които вече са идвали при мен знаят

Alfa 145 QV Turbo
        Fiat Brava JTD '01

Коментар

Благодаря ви ...леко съм объркан но нали съм невеж в тази област.В събота ще ходя при едни уж ме пратиха че са спец. но... след това ще споделя ще споделя.
          Brava 1.6/16

Коментар

Митко моя егзаминер ти следи показанията на дебитомера и ако те са в норми вакума е ок ако не са продължаваме натам ... Горивното налягане на егзаминера го хващам като гледам сместта и тайминга на инжекторите Егзаминера има специялно тестово меню чрез което ти тествам моторчето дали работи и още куп други компоненти ... няма да споря повече надявам се е станало ясно за какво иде реч а и тези които вече са идвали при мен знаят
            Кажи ми марката на тестера с който работиш, да знам за какво става въпрос! А, Екзаминер, знаеш е специализирания тестер на ФИАТ.

Коментар

hit-ko написа:
              Кажи ми марката на тестера с който работиш, да знам за какво става въпрос! А, Екзаминер, знаеш е специализирания тестер на ФИАТ.
              Марката на егзаминера е Хелиос Сега стана ли ти ясно

Alfa 145 QV Turbo
              Fiat Brava JTD '01

Коментар

Mitko написа:
                Ех, bobo, май не познаваш hit-ko.
                Е и ? не те разбрах би ли ми превел

Alfa 145 QV Turbo
                Fiat Brava JTD '01

Коментар

Mitko написа:
                  bobo написа:
                  Mitko написа:
                  Ех, bobo, май не познаваш hit-ko.
                  Е и ? не те разбрах би ли ми превел
                  hit-ko, работи с оригиниалния FIAT examiner години преди теб.
                  Е и какво от това Аз не виждам проблем в това а ти?

Alfa 145 QV Turbo
                  Fiat Brava JTD '01

Коментар

Working...
                  X