Диагностиката не е само закачане и изчитане на ECU-то. Най-трудно се ловят т.нар. "no error code problems".
Щом казваш А сега ти ми кажи как ги хващат в сервизите тези "no error code problems" Ако си си помислил че моя егзаминер само чете грешки жестоко се бъркаш Каквото могат във ванто примерно го може и моя егзаминер
Конкретно във Ванто те хаващат с усмивка "няма ти нищо на колата, бягай и карай".
Е тва ясно ма не ми отговори на въпроса
Ако им се занимава а това е рядкост, ще потърсят вакуумни проблеми, горивно налягане. Ще проверят стъпковия двигател. Аз колкото пъти съм ходил е бил проверявана само ECU за грешки.
Митко моя егзаминер ти следи показанията на дебитомера и ако те са в норми вакума е ок ако не са продължаваме натам ... Горивното налягане на егзаминера го хващам като гледам сместта и тайминга на инжекторите Егзаминера има специялно тестово меню чрез което ти тествам моторчето дали работи и още куп други компоненти ... няма да споря повече надявам се е станало ясно за какво иде реч а и тези които вече са идвали при мен знаят
Благодаря ви ...леко съм объркан но нали съм невеж в тази област.В събота ще ходя при едни уж ме пратиха че са спец. но... след това ще споделя ще споделя.
Митко моя егзаминер ти следи показанията на дебитомера и ако те са в норми вакума е ок ако не са продължаваме натам ... Горивното налягане на егзаминера го хващам като гледам сместта и тайминга на инжекторите Егзаминера има специялно тестово меню чрез което ти тествам моторчето дали работи и още куп други компоненти ... няма да споря повече надявам се е станало ясно за какво иде реч а и тези които вече са идвали при мен знаят
Кажи ми марката на тестера с който работиш, да знам за какво става въпрос! А, Екзаминер, знаеш е специализирания тестер на ФИАТ.
Кажи ми марката на тестера с който работиш, да знам за какво става въпрос! А, Екзаминер, знаеш е специализирания тестер на ФИАТ.
Марката на егзаминера е Хелиос Сега стана ли ти ясно
Коментар