Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Блокиран двигател???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен идентичен проблем се получаваше от кабелчетата, (четири на брой)които захранват бобината! Отне досто време нерви и ма...мата за да го открия.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Diana написа:
      ми явно наистина не се е било стенло маслото , защото го проверих веднага след загасването на колата.иначе е 1,6 моноинжекцион, швейцарки май им викат - 89г
      Един съвет: Ако пак имаш подобна ситуация / а сигурно пак ще се случи понеже стартера е за преглед /, чукни вьрху стартера с нещо метално няколко пьти и ще завьрти! Стартера е онова което ти е показано на снимката и лесно се открива като трьгнеш по дебелия кабел от акумулатора и стигаш до това цилиндрично желязо!

Коментар

Да ама нали колата е спряла както сие вървяла , а това няма нищо общо със стартера.А за да не завърти стартера причината може да е в плочката на контактния ключ , шалтера или четките .

Коментар

При мен идентичен проблем се получаваше от кабелчетата, (четири на брой) които захранват бобината
          Точно за тази клема говорих и аз. Малко размърдване върши работа за момента, а напръскване с контактен спрей за доста дълго време.
          Shit happens, sometimes...
          Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
          Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Working...
          X