От няколко дни колата е по- шумна, независимо дали е студена или топла. Постоянно е така. Чува се все едно съм пуснала микровълновата ,но не е много силен шума. Отпред някъде идва. Няма разлика в оборотите, нито загрява повече от обикновено. Ауспуха вибрира леко и се чува шум, не съм обръщала внимание преди, но мисля, че не беше така. Какво може да е това? Интересува ме само какви са възможните варианти, защото в понеделник съм в сервиз и да съм подготвена, да не ми измислят нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата стана по- шумна
Collapse
X
-
ivalena написа:Благодаря за бързия отговор. Има ли възможност да е от двигателя? /Чак не смея да попитам/Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Вероятността да имаш спукано гърне или прегоряла тръба е много голяма, аз дори бях спукал колекторни тръби точно където се завива ламбда сондата и доста си бръмчеше докато не ги смених.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Колата стана по- шумна
ivalena написа:От няколко дни колата е по- шумна, независимо дали е студена или топла. Постоянно е така. Чува се все едно съм пуснала микровълновата ,но не е много силен шума. Отпред някъде идва. Няма разлика в оборотите, нито загрява повече от обикновено. Ауспуха вибрира леко и се чува шум, не съм обръщала внимание преди, но мисля, че не беше така. Какво може да е това? Интересува ме само какви са възможните варианти, защото в понеделник съм в сервиз и да съм подготвена, да не ми измислят нещо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар