Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Панда проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Панда проблем

Имам едно Фиатче Панда 750 файар.Карам го на газ.Сутрин пали адски трудно независимо дали е на бензин или на газ.Като реши да запали,на ниски обороти работи нормално,но при потегляне заглъхва и трябва да му дам бая газ.При каране започва да придръпва и да се тресе цялото в някаква агония.Направо ми скъса нервите.Някой има ли идея от къде може да идва проблема?Значи делкото с капачката,свещите,кабелите и изпаритела(подаването на газ)работят.Просто вече нямам идеи.Моля ви помогнете!
    Fiat TIPO 1.6 i.e. DOHC

Да ти проверят компресията. На мен като ми прави така се оказа прегоряла гарнитура на цилиндровата глава което общо взето си иска бая ремонт. Дано да е нещо безобидно !
    VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

по какво разбра, че работят ел. историите? това е проблем с тока според мен. независимо, че на око не се вижда примерно капачката има микро пукнатини, не казвам , че е тя, може и кабели, свещите също изкараш ли ги от цилиндъра са ок, ама вътре има компресия и малко не се знае.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Открих къде е проблема и го отстраних. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Кабела от бобината към делкото прекъснал,и ту дава искра ту не.Благодаря на всички които се опитаха да помогнат
        Fiat TIPO 1.6 i.e. DOHC

Коментар

Working...
        X