Здравейте, колеги, имам една идейка и искам да попитам предварително...под лайсните на вратите на Бравото какво има, гладък метал или дупки за щипките на лайсните. Виждам, че ламарината е профилирана около тях, но ако няма дупи за щипки, мисля, че без тях ще изглежда добреее, обмислям го още.моля ако някой е виждал или е свалял, да сподели Благодаря предварително.за тези лайсни става въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лайсни на вратите отвън, Браво
Collapse
X
-
Преди време някой ми беше одраскал леко врата и ходих да ми я оправят. Като си взех колата след известно време ласната се отлепи отдолната страна и аз я махнах на цяло. Беше залепена с двойно залепващо тиксо, но явно не беше добре хванало. Оргинално не знам дали е била със двойно залепващо или е лепена, но със сигурност има и две дупки на вратата за щипки- в двата края по една.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
emzo написа:То хубаво ама нали знаеш каква им е целта ? Да предпазват. Спри до някоя кола и гледай, като си отвори вратата къде се насочва По-добре ги свали - двойно залепящ материял подозирам, че е използван и/или лепило и ги боядисай в цвета на колата.Стил ала Гоуф :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Тези лайсни не са предпазващи от одраскване, а за да не се качва водата, която хвърлят гумите при дъжд и висока скорост.Някъде го бях чел, но нямам никакъв спомен къде. И схемички имаше. В тунел, дизайнерски тестове..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Тези лайсни не са предпазващи от одраскване, а за да не се качва водата, която хвърлят гумите при дъжд и висока скорост.Някъде го бях чел, но нямам никакъв спомен къде. И схемички имаше. В тунел, дизайнерски тестове.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Malone написа:Тези лайсни не са предпазващи от одраскване, а за да не се качва водата, която хвърлят гумите при дъжд и висока скорост.Някъде го бях чел, но нямам никакъв спомен къде. И схемички имаше. В тунел, дизайнерски тестове.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
веднъж щях да набия една баба за такова нещо, ама се изниза като мокра връв, 5см бяла даруга и леко вдлъбване, не разбирам как може да има такива хора пп сега вече си спирам за две места и хич не ме интересува... който не си пази колата да се гъчка, да ме псува, все ми е тая... аз няма да си тровя нервите с безхаберни люде...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Колега, аз съм в процес на махане на моите лайстни.Махнах ги отляво, китосах, боядисах и изглежда далеч по-яко/изчистено(мое мнение).Щях да махам и отдясно ама пак в сервиз колата... след зима ще е :DSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар