Здравейте!Предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но не можах да видя по-подходящ раздел.Искам да си направя каско на Браво 1.6 1999 и ще се радвам да споделите вие при кои застрахователи сте и доволни ли сте. А според вас има ли някакъв смисъл да я застраховам и за кражба..?Тъй като от това, което прочетох тук и из други сайтове, явно нещата зависят и от конкретните служители, които оценяват (недай боже) щетите, ще е добре, ако някой сподели какъв опит е имал със застрахователите в Пловдив.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автокаско. При коя компания?
Collapse
X
-
И аз съм доволен от армеец.Според мен плащат добре, въпреки че веднъж не ми платиха нищо за една щета, но там и аз имах вина. Трябвало точно каде и кога да се опише че се е случило събитието. А то при мен беше преди няколко месеца а и бях в края на застраховката. Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:И аз съм доволен от армеец.Според мен плащат добре, въпреки че веднъж не ми платиха нищо за една щета, но там и аз имах вина. Трябвало точно каде и кога да се опише че се е случило събитието. А то при мен беше преди няколко месеца а и бях в края на застраховката. Поздрави.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Лев Инс, Армеец, ДЗИ до сега нямам оплаквания, от Бул Инс има малко проблеми при плащане на щети, просто дават малко пари или нищо..., която и застрахователна компания да избереш нека да е пълно автокаско, и разбира се човека при който ще я правиш, твоят агент или брокер да е добър, за да нямаш проблеми. Успех колега.
Коментар
-
Аз си направих автокаско в Бул Инс , но само за кражба. Излезе ми 50 лв., защото и Гражданската отговорност си я напраих там.А иначе за Алианц съм чувал ,че не плащат при щети.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Н-ВЪЛКЪТ написа:алианц не плащат щети те ги оправят в техен сервиз.булстрад са добре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар