Колеги, от днес забелязвам много странен и неприятен момент с колицата ми
Значи, проблема е следния, като си карам примерно 2000 оборота и изключа от скорост, оборотите на мотора ми падат до 500-600 и понякога гасне
Забелязах обаче, че в момент на падането на оборотите, ако натисна съединителя веднага си кове 850.Видях, че на педала от долу има една машинка, като тази на спирачката (стоп машинка), първоначално си помислих че нещо проблема е от нея, свалих е, отворих е, почистих е, понеже контактите и бяха леко нагорели. Та както и да е с нея, не е скъпа няма и 10лв. но мисля че проблема не е от нея.При свалена такава машинка, колата си върви чудно, няма ядове никакви. Зачудих се
търгах да търся инфо за тази система която управлява тази машинка и намерих само че това е някаква "система за регулиране скороста на звижение" ха сега де.Забелязах също, че преди на ниска предавка с обороти под 700, колата си форсираше мотора и го държеше 850-900, сега без тази машинка нямам такава екстра.Та идеята ми е, някой знае ли тази система какво точно включва, и откъде може би ми е проблема?

Коментар