Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за компютър

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Програма за компютър

    Някой има ли програма за отваряне файла с цени на фирма Косер,с разширение .DB .Ако не е с лицензни права.да я качи в ъплоуда.Самият файл с цени е свободно достъпен на сайта им.Искам да сравнявам номерата на търсените от мен части,с тези,предлагани от Косер.

    #2
    Може направо да питаш фирма Косер с какво им се отваря файла след като е свободен.
    Bravo 1.6 / 16

    Коментар


      #3
      Не ми се разхождаше до тях,предположих,че някой може да е ползвал програмата им.Ето им линка към ценовия файл http://www.kosser.net/price.php , а при запитване по телефона за някоя част,ме питат за каталожния номер,който обикновено не знам.

      Коментар


        #4
        Това май че е оракълска база.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

        Коментар


          #5
          части

          би трябвало № да са еднакви с тези от EPER програмата на Фиат
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

          Коментар


            #6
            Тия пък Косер голяма работа станаха "специален софтуер" айде въс, както каза ключаря търси номерата в EPER или axm-auto.com
            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

            Коментар


              #7
              Aко някой има програмата и аз се нареждам на опашката.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

              Коментар


                #8
                Косер имат богат избор на части за алтернатори.Трябваха ми колекторни пръстени и четки за Магнети марели алтернатор.В ЕПЕР и АХМ няма такива (или поне аз не открих).Единствения път,когато ходих в магазина им в София(на Симеон 17 не знаех номерата,но въпреки това,едно от момичетата (много учтиво,между другото) се опита да ми помогне измервайки старите четки с шублер,но не откри такива.В тази връзка искам да споделя,че сайта на АХМ е най-добрият като информационна база за търсенето на даден артикул.

                Коментар


                  #9
                  кола части

                  e per е прожграма по която може да се намерат части ето като тук http://62.195.105.49:7080/navi?COUNT...=N&WINDOW_ID=1 а такива специфични части като четки едвали ще ги има в много други магазини дори и големи трябва да е специализиран за електорика по коли
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

                  Коментар


                    #10
                    Ценовата им листа е напълно безплатна но трябва да им се обадиш и да дойдат да ти инсталират програмата. Предполагам е срещу заплащане и т.н. Иначе са вносители на много части и това което го нямат налично могат да го доставят.

                    Коментар


                      #11
                      Подозирам че няма друга програма която отваря точно техните данни. Отделих малко време да ги огледам.Ето малко насочваща информация.Данните са на Paradox 7. Заключени с парола. Успявам с една програма "Paradox Data Editor" да отворя всички файлове освен най големия - артикулите. А пък в действителност той е най-важния. На него програмата показва че е с нарушена структура и въобще не го отваря. Иначе програмата не се впечатлява много от пароли, даже въобще не ме пита за някакви пароли.Опитвах с някакво Paradox Data Recovery ... което възстановява файлове с повредена структура обаче след възстановяването не се показват никакви данни - неуспешно. Намирам някаква програма Paradox Password Recovery - започва да върти пароли, почаках я малко и ми писна. Освен това е Trial и ако открие паролата ще ми покаже само първите 4 цифри. Все пак не разполагам с време да я чакам 5 дни по 24 часа например.Опитвам се да отворя данните с M$$$$$Access обаче ми се обяснява че файлът бил криптиран и ми иска парола. Без парола - не дава . Ръмжи и дърпа синджира.Силно подозирам че програмата която работи с тия данни е писана на Delphi. Делфито го дават с готови библиотеки за управление точно на Paradox. И Demo примерите им са с база данни на Paradox. С някакъв декомпилатор например може да се разпилее на винтчета и болтчета.Може би не успявам да отворя големия файл понеже съм с по-ниска версия на Paradox. Или драйверите за управление на данни които имам не съответстват на версията на данните. За съжаление нямам достатъчно време да се занимавам. Надявам се ако някой има повече време, това което пиша да му бъде полезно по някакъв начин.И все пак виж какви пари ще ти искат за програмата. Може да се окаже че не са чак толкова много. Или пък нещо да се договориш за отстъпка. Или пък някакъв подобен вариант.
                      Bravo 1.6 / 16

                      Коментар


                        #12
                        И аз опитвах с DBViever и други програмки,мислех,че е база данни на dBase но не стана.Благодаря на всички за съветите,явно ще трябва да питам във фирмата.Може би дават програмата на техни дистрибутори,а не на частни лица.

                        Коментар

                        Working...
                        X