Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto 1.7TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Punto 1.7TD

Здравейте колеги.От месец карам пунто 1.7TD.Та въпроса ми е,има ли колата ABS,и как мога да разбера това.98 година производство и е ELX.Иначе има датчик за отворена врата,имобилайзер,и аербег за пасажера.Благодаря
    Punto 1.7 TD ELX

Здравей колега Начините да провериш са няколко: 1. Когато дадеш на контакт гледай дали светва лампа на таблото са ABS тя трябва да изгасне веднага след като мине проверката- ако всичко е наред. 2. Засилваш колата и набиваш рязко спирачки- ако не се чуе свирене на гуми и педалът започне да те "рита" значи има. 3. Отваряш предния капак и гледаш до серво усилвателя дали има метално блокче, в което влизат 4 метални тръбички- ако има значи ABS+
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Благодаря за бързия съвет.Но явно колата няма ABS.Няма лампа на таблото да свети и няма такава кутия.Не съм пробвал само спирачките, но смятам, че е безсмислено.Интересно,наслагали са толкова други неща,а това е толкова важно и да не го сложат.Италианска му работа.Иначе колицата ми харесва.До сега не бях карал дизел и марката Фиат.Отново благодаря за отзивчивоста ви.
      Punto 1.7 TD ELX

Коментар

Working...
      X