Като гледам всеки започна да си хвали магарето))Диселджия ще пллюе бензин и газ во веки.Газаджия няма да иска да чуе за нафтова печка-тракачка.Вземи това,което ти е на сърце и което предпочиташ.Аз ти казах само какъв разход да предвидиш допълнително.Аз лично никога не съм карал фиат дизел и не мога да изкажа мнение,но не рискувах и съм на вариант бензин + газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на Marea.Бензин или дизел?
Collapse
X
-
Отново мерси за съветите.Ще ми се да е JTD ама всичко зависи най- вече от цената май.Ще се надявам да случа на нещо добро.Като се направи груба сметка дизел, газ според мен са на кантар вече.Е май на градско дизела като че ли е по- добре, но за извън града не знам.А за TD100 питах защото с intercooler знам че е 100 коня ,но без него само TD не знам дали имат 100 к.,пък и по какво може да се познае дали е 75 или 100.Казвам го защото на една гледах че на кората на двигателя пише TD и го питам "това 100 или 75 коня е?" той казва "абе май е 100",та не съм сигурен какво е!Пък не разбирам от дизели и не знам по какво да го позная (извинявам се за некомпетентността).
Коментар
-
Ето и от мен
Какво да ти кажа колега.Направи си сам сметката.Дизел не бях карал,но сега съм доволен.Говоря ти за Мареа1,9ТДИ100 Комби.Разхода на гориво е перфектен става въпрос за извънградско за градско не давам защото зимата не става аз гледам да си пазя стартера,свещите и не я гася ако слизам за 5-10 мин.Извънградско вчера от КАрлово до В.Търново През Прохода на Републиката/Хаинбоаз/със 120 почти навсякъде 9 литра нафта.6 на 100.А относно поддръжката на дизела 100лв за масло със всички филтри и още 300 някъде сигурно за подгревателни свещи и разпръсквачи,които колко пъти ще смениш няма да я карам вечно тая кола я.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колега Торнадо,как взе царският завой и други подобни със 120км/ч?То заради такива като теб ми се е налагало в този проход да карам по банкета.Имайте уважение към останалите шофъори "карам Мареа" не значи "аз съм Господ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
КОлега
КОлега дудулиа казах почти навсякъде а не постоянно.Работата във форума пак опира до заяждане,а за това че караш по банкета не знам защо го правиш провери дали не ти дърпа надясно волана от мека гума или нещо подобно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: КОлега
Tornado написа:КОлега дудулиа казах почти навсякъде а не постоянно.Работата във форума пак опира до заяждане,а за това че караш по банкета не знам защо го правиш провери дали не ти дърпа надясно волана от мека гума или нещо подобно.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар