Здравейте,преди два часа в движение реших да си отворя прозореца за секунда,но той отиде до крайно долно положение и остана там,не мога да го вдигна по никакъв начин.От към жабката се чува само едно цъкане като се опитам да вдигна стъклото,но то не мърда.В същото време десният прозорец работи без проблеми.Дали има изгорял предпазител или нещо машинката прави проблеми?Помагайте,защото вали,а стъклото е долу и не знам как да го дигна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блокирало предно ляво стъкло
Collapse
X
-
Колега, прочети тази тема. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 Може да ти бъде полезна. Успех.
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Освен да е залепило релето, това което казваш че цъка. Пробвай да го откриеш точно къде е (май някъде зад жабката се намираха) извади го, чукни го няколко пъти силно и го сложи пак и пробай. Аз се сещам за това само.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
dimmX написа:Я опитай и това, дръж копчето натиснато и си затвори вратата да видим дали ще се вдигне и пиши какво е станало!На мен също ми се случи и след тоя опит се вдигнаФиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Пробва ли да чукнеш силно по релето което цъка,щото ако е залепило само удар го оправя (или смяна с ново).Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
Блокирало предно ляво стъкло-оправено
Здравейте,Оказа се за щастие,че проблема е в едно кабелче-не прави добра маса.Един майстор за 15 минути откри проблема,сложи едно кабелче 20 сантиметра,върза го на маса и нещата се оправиха.Но за цялата работа - 15 минути ми взе 15 лева -халал да му са,важното,че не е машинка. :DФиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ето за това са майсторите .... колега по принцип и аз сам ги имал същия проблем .... при това на път и навън вече се готвеше страхотна буря ... както и да е ... при мен и двете слезнаха до доло и после няма никой вкъщи ... оттам .... свалих копчетата от страната на шофьора .... с мултицет намерих на кои от клемите са моторчетата на двата прозореца и с мостовия кабел директно от акумулатора към тах .... и стана Чудо ... те се вдигнаха Което ме навява на мисълта ... колеги винаги си носете някакви инструменти в колата .... защото не се знае какво може да стане ... "Очаквай неочакваното"AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:ето за това са майсторите .... колега по принцип и аз сам ги имал същия проблем .... при това на път и навън вече се готвеше страхотна буря ... както и да е ... при мен и двете слезнаха до доло и после няма никой вкъщи ... оттам .... свалих копчетата от страната на шофьора .... с мултицет намерих на кои от клемите са моторчетата на двата прозореца и с мостовия кабел директно от акумулатора към тах .... и стана Чудо ... те се вдигнаха Което ме навява на мисълта ... колеги винаги си носете някакви инструменти в колата .... защото не се знае какво може да стане ... "Очаквай неочакваното"Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар