Здравейте, искам да си поосвежа тук-там колата и затова ми трябват препарати. Обаче пластмасите на браво/а марея са едни порести такива.... яко се набива мърсотия и се чудя с какво да търкам, за излезе. Става дума за таблото и пластмасите по вратите. Също искам след това да ги пръсна с някакъв препарат за табло, който да ги поосвежи малко- на силиконова основа. Кажете някой препарат за изкарване на мърсотията от таблото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте препарати
Collapse
X
-
според мен за тези порести пластмасит една четка ще свърши хубава работаиначе има една обява...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=46988колегата сигурно ще ти съдейства само за тези детайли
Коментар
-
Аз моите моите, ако са много замърсени ги мия с Меглио и от тия микрофибърните кърпи....звучи доста агресивно, но се излиза всичко. След това ги минавам с препарат за табла - един бял като мляко и се нанася на гъбичка и после размазваш по пластмасите - за мен поне става идеално....трябва да видя на коя марка точно е препарата.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
emzo написа:Geraka написа:След това ги минавам с препарат за табла - един бял като мляко...трябва да видя на коя марка точно е препарата.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
В Плевен сън набарал едно магазинче, в което го продават и зареждам от време навреме. Преди имаш един на същата марка, но зелене - за гуми...ползвах го за гумите - да станат като по автомивките ...Много добър беше, но нещо напоследък не мога да го намеря.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Тоя мотокс-ботокс как пък го харесахте, пробвал съм го на сума коли и нищо не става с него Меглиото че върши работа върши ама е прекалено агресивен-виждал съм пластмаси които побеляват след третиране с такъв тип обезмаслител и след всяко тяхно почистване за да не белеят се мажат с някакъв препарат.В случая конкретно за тия пластмаси е нужно дълбоко почистване като първи етап,пример мога да дам с препаратите на 1Z първо се почиства хубаво с Plastic cleaner ,след което с микрофибърна кърпа се нанася запечатващ препарат който пречи на мръсотията да се набие пак в порите - 1Z tiefen pfleger . Съмнявам се колегата да прояви интерес към тях,щото са бая скъпи ,ама аз ги имам и двете и ефекта е страшен.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар