здр колеги имам следния проблем купих си джанти но не обарнах внимание на ширината им и сега като мина през някоя по сериозна неравност и суркат по калниците мисля.та въпроса ми е какво мога да направя по този проблем.мислих си да махна вътрешния ръб на калника става въпрос за задните.какво ще ме посаветвате.значи джантите е трябвало да са 6 инча(152,4мм) а аз взех 7(177,8мм).благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗА ДЖАНТИ НА ПУНТО 1.2/16 2000г.
Collapse
X
-
Колко цола са джантите и с какво ЕТ? Като си сам в колата ли опират гумите в калниците или като има хора отзад? Ако джантите са много добри и гумата опира съвсем малко в огънатото ръбче на калника според мен не виждам защо да не отрежеш леко ръбчето.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Че те тези са с 5 отвора.А на теб ти трябват с 4.И да бъдем по-точни - 4x98.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Че те тези са с 5 отвора.А на теб ти трябват с 4.И да бъдем по-точни - 4x98.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар