Здравейте колеги, дойде време да сменям масло и филтри. Дайте съвет, къде в Бургас мога да го направя и колко ще излезе. Маслото, с което карам е Селения турбо дизел. Колата е Брово JTD 100.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде колегите от Бургас да помагат.
Collapse
X
-
Re: Хайде колегите от Бургас да помагат.
naskobg написа:Здравейте колеги, дойде време да сменям масло и филтри. Дайте съвет, къде в Бургас мога да го направя и колко ще излезе. Маслото, с което карам е Селения турбо дизел. Колата е Брово JTD 100.Благодаря предварително.
-
Красьо, предполагам знаеш, че точно срещу твоята работа зад спирката на автобус 12 в новата кооперация също има магазин за Фиат. и там съм виждал да продават Селения. Пък точно във вашия блок е и Евро 07, на които съм фен аз мога да заведа човек в квартален сервиз...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
1. Вземаш маслото (ако ще слагаш Селения) и филтърчето от АХМ, приготвяш си две туби от минерална вода, отиваш на канала на бившата Окръжна болница и си го сменяш сам 2. До магазина на АХМ има едно сервизче. Едно време там маслото се сменяше без пари, ако е купено от АХМ. Питай 3. Вземаш масълце и филтърче, звънкаш ми по телефона и идам да ти помогна да го смениш. После черпиш бираAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Това е защото са фирмен сервиз и се плаща за "престой". Нищо чудно ставката за час им да е 30.80 лв. и те да пишат половин час за смяна.В Дарс ауто на час вземат 54лв. Така само смяната ти излиза около 100лв., защото оставят маслото да се изтече час и половинаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
В по-малките (не фирмени) сервизи смяната на масло ще ти струва 6-7 лв. но обикновено закръглят на 10лв. .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар