Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Секретни болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Секретни болтове

Имам едно въросче. След като наскоро си купих ляти джанти, сега искам да им сложа секретни болтове. Дадоха ми едни, които са дълги 25мм. По принцип за тези джанти се слагат 28мм. Ще има ли проблем ако ги сложа тези. В смисъл има ли голямо значение, че са с 3 мм по-къси. Все си мисля, че като е само по един болт на джанта няма да има голямо значение. Тези, от които купих болтовете им казах, че ми трябват 28, а не 25 мм и те казаха, че нямало да има никакъв проблем. Така ли е?
    FIAT BRAVO 1.6 16V

Слагай смело!Рено и Ситроен карат с по 3 болта,а ти се къхъриш за 4-ти болт,който така или иначе ще си държи съвсем нормално!
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

и моите са малко по-късидруги не успях да намеря
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Еми аз ги сложих вече и станаха добре. Имам предвид, че резбата влезна достатъчно, така че няма да има проблеми... :D
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

sev написа:
          В Мкомлект33 има всякакви болтове
          Fiat Brava 1.9TD.100кс.1998г

Коментар

gamberro написа:
            sev написа:
            В Мкомлект33 има всякакви болтове
            обиколих достано нямашено не пречи според мен, че са няколко мм по-къси
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз още не съм сложил лятите джанти, но изрично ме посъветваха за по-дълги болтове - такива от Лада ......Грешка ли е ако се сложат по-къси или казано иначе тези с които са в момента на стоманените джанти
              FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
              ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Грубо казано минимум 4 "навивки" от резбата трябва да се навиват за да сте сигурни, че няма да има проблеми.

Коментар

me_to_u написа:
                  Грубо казано минимум 4 "навивки" от резбата трябва да се навиват за да сте сигурни, че няма да има проблеми.
                  Е значи са ок. Моите имаха поне 4 навивки.. Дори забелязах, че самата резба е с един мм по-къса от старата. А старите просто накрая са като конус и от там идват 2та мм допълнително. Тоест новите накрая са плоски. А тва няма нищо, ама нищо общо със заващането..
                  FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                  X