Колеги да махна ли стабилизиращата щанга...понеже адски скърца от тампоните а за да се сменят трябва да се откачи цялата предница...та мисълта ми е да я откача от биалетките....какво ще се промени.колата е браво 1.4 12в и е със спортни пружини така че не вярвам да се наруши чак толкова стабилността а и аз не карам толкова екстремно...моля за отговори само от компетентни хора...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на стабилизираща щанга
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, това за което молиш ми звучи все едно знаеш кой е компетентен във форума и кой не! Предполагам изключваш себе си!Ето ти един компетентен отговор - тази дето си я намислил няма да стане! Можеш да откачиш биалетките и да караш само направо или с леки завои. Ами ако се наложи да правиш рязко обратен или се засилиш в някой ров? Стабилизиращата щанга играе и роля на противовес на усукването на предницата на колата - държи ти гумите колкото е възможно в една равнина. Ако по време на шофиране попаднеш с двете гуми в различно дълбоки дупки не искам да съм с теб в колата! Нищо, че си със спортни пружини!П.С. Ако съм ти се сторил рязък - извинения!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
-
Какви са тези изобретения , ами вземи изолирай и задните спирачки за какво ти са Знаеш ли на колко Голфове 3 са изолирани Защо изобщо сравнявате окачването , разпределението на масите , геометриата на Браво-то с това на Голфа , защо изобщо водите този спор. Срам , толкова ли неможе да се отделят средства да се сменят тампоните и биалетките. Или това е Фиат и не си заслужава да се купуват нови части и да се подържа като другите коли. После Фиат били.....Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Махане на стабилизираща щанга
mitkosoft написа:Колеги да махна ли стабилизиращата щанга...понеже адски скърца от тампоните а за да се сменят трябва да се откачи цялата предница...та мисълта ми е да я откача от биалетките....какво ще се промени.колата е браво 1.4 12в и е със спортни пружини така че не вярвам да се наруши чак толкова стабилността а и аз не карам толкова екстремно...моля за отговори само от компетентни хора...
Коментар
-
Re: Махане на стабилизираща щанга
Stefan Hadjov написа:mitkosoft написа:Колеги да махна ли стабилизиращата щанга...понеже адски скърца от тампоните а за да се сменят трябва да се откачи цялата предница...та мисълта ми е да я откача от биалетките....какво ще се промени.колата е браво 1.4 12в и е със спортни пружини така че не вярвам да се наруши чак толкова стабилността а и аз не карам толкова екстремно...моля за отговори само от компетентни хора...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: щ
gal76 написа:без тази щанга когото минеш през голяма дупка трябва да стискаш яко зъби заданеви паднат пламбите.щангата се използва да свързва двете гуми една за друга сцел когато едната гума мине през дупка данепопада рязко в нея.
Коментар
-
Re: щ
gal76 написа:без тази щанга когото минеш през голяма дупка трябва да стискаш яко зъби заданеви паднат пламбите.щангата се използва да свързва двете гуми една за друга сцел когато едната гума мине през дупка данепопада рязко в нея.
Коментар
-
Дам... По пътя на логиката е така. Без стабилизираща щанга би трябало колата да вози по-меко (или когато само едното колело влезе в дупка), защото няма какво да оказва допълнително усилие. Все пак щангата действа като пружина.Ако не се правиш на състезател може и да не усетиш, че я нямаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:Дам... По пътя на логиката е така. Без стабилизираща щанга би трябало колата да вози по-меко (или когато само едното колело влезе в дупка), защото няма какво да оказва допълнително усилие. Все пак щангата действа като пружина.Ако не се правиш на състезател може и да не усетиш, че я няма
Коментар
-
mitkosoft написа:значи викаш да я откача от беалетите и да пробвам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар