Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

спортен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

спортен филтър

видях по илиенци некви филтри за по 20-30 кинта, като ги гледам са 1:1 с тия "марковите", некакви мнения?!!

Re: спортен филтър

pow написа:
    видях по илиенци некви филтри за по 20-30 кинта, като ги гледам са 1:1 с тия "марковите", некакви мнения?!!
    Взимай само от турските YED(те от всички дето се продават там са само омаслени) другите са пълни боклуци

Коментар

Аз не бих сложил такъв "спортен" филтър, че като знам цените на дебитомерите........
      Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
      Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

Selqatin написа:
        pow написа:
        Взимай само от турските YED(те от всички дето се продават там са само омаслени) другите са пълни боклуци
        а от къде са тия YED, от кой магазаин или илиенци? като са омаслени- улавят по-добре боклуците?

Коментар

pow написа:
          Selqatin написа:
          pow написа:
          а от къде са тия YED, от кой магазаин или илиенци? като са омаслени- улавят по-добре боклуците?
          Подготви си и около 300лв. за дебитомер след 5-10К км удовоствие с този филтър
          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
            Зависи ква кола караш,но тея филтри не осатъпват по технология и качество на много по скъпи Са ако дебитометъра ти е заминал преди тва филтъра не ти е виновен

Коментар

Selqatin написа:
              Dodo 155 написа:
              Зависи ква кола караш,но тея филтри не осатъпват по технология и качество на много по скъпи Са ако дебитометъра ти е заминал преди тва филтъра не ти е виновен
              Абсолютно съм съгласен, но тези филтри не са измислени за такива условия като в БГ Спортен филтър се чисти редовно и смазва, а консумативите за него хич не са евтини и като прибавиш периода, който е доста по-къс в БГ и няма да ти се върже сметката много. По-добрият вариант е риплейсмънт, който ще се цапа доста по-малко
              http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
              Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
              FIAT Punto 02' 1.9 JTD
              FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                Абсолютно съм съгласен, но тези филтри не са измислени за такива условия като в БГ Спортен филтър се чисти редовно и смазва, а консумативите за него хич не са евтини и като прибавиш периода, който е доста по-къс в БГ и няма да ти се върже сметката много. По-добрият вариант е риплейсмънт, който ще се цапа доста по-малко
                дай некви съвети или "ръководство" по експлоатация на спортен филтър. къв е тоя дебитомер, некъв сензор явно, ама що се прецаква.........не може ли да се почисти?

Коментар

КАжи каква ти е колата,ако е с газ спорт.филтъра даже пречи

Коментар

Selqatin написа:
                    турбо дизел, а що пречи на газовите?

Коментар

pow написа:
                      Selqatin написа:
                      турбо дизел, а що пречи на газовите?
                      Бедна смес много гасне. Много негативни думи за "Йед" мога да кажа, макар че това е много мое мнение. Два сменени дебитомера на мои познати. Няма смисъл от интервенцията е моето мнение.

Коментар

Като сме отворили темата, та и аз да питам. Ще трябва да си сменям филтъра и мисля и аз малко по-спортен да сложа..Имах идея да сложа K&N или RAID. В един магазин момчето ми каза , че по-добре да си взема RAID , защото за двойната цена която ще платя за ругия, разликата ще е минимална. Това добре. Но се чуя дали да си сложа такъв, който направо замества оригиналния, или от конусите(отворените). Разликата голяма ли ще е между двата? Защото цената е двойна!
                        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                        X