видях по илиенци некви филтри за по 20-30 кинта, като ги гледам са 1:1 с тия "марковите", некакви мнения?!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спортен филтър
Collapse
X
-
Re: спортен филтър
Selqatin написа:pow написа:видях по илиенци некви филтри за по 20-30 кинта, като ги гледам са 1:1 с тия "марковите", некакви мнения?!!
Коментар
-
pow написа:Selqatin написа:pow написа:видях по илиенци некви филтри за по 20-30 кинта, като ги гледам са 1:1 с тия "марковите", некакви мнения?!!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Подготви си и около 300лв. за дебитомер след 5-10К км удовоствие с този филтърСа ако дебитометъра ти е заминал преди тва филтъра не ти е виновен
Selqatin написа:Dodo 155 написа:Подготви си и около 300лв. за дебитомер след 5-10К км удовоствие с този филтърСа ако дебитометъра ти е заминал преди тва филтъра не ти е виновен
Спортен филтър се чисти редовно и смазва, а консумативите за него хич не са евтини и като прибавиш периода, който е доста по-къс в БГ и няма да ти се върже сметката много. По-добрият вариант е риплейсмънт, който ще се цапа доста по-малко
http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Абсолютно съм съгласен, но тези филтри не са измислени за такива условия като в БГСпортен филтър се чисти редовно и смазва, а консумативите за него хич не са евтини и като прибавиш периода, който е доста по-къс в БГ и няма да ти се върже сметката много. По-добрият вариант е риплейсмънт, който ще се цапа доста по-малко
Коментар
-
pow написа:Selqatin написа:КАжи каква ти е колата,ако е с газ спорт.филтъра даже пречимного гасне. Много негативни думи за "Йед" мога да кажа, макар че това е много мое мнение. Два сменени дебитомера на мои познати. Няма смисъл от интервенцията е моето мнение.
Коментар
-
Като сме отворили темата, та и аз да питам. Ще трябва да си сменям филтъра и мисля и аз малко по-спортен да сложа..Имах идея да сложа K&N или RAID. В един магазин момчето ми каза , че по-добре да си взема RAID , защото за двойната цена която ще платя за ругия, разликата ще е минимална. Това добре. Но се чуя дали да си сложа такъв, който направо замества оригиналния, или от конусите(отворените). Разликата голяма ли ще е между двата? Защото цената е двойна!FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар