Колеги моля помагайте!Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да каже къде може да му е разрешението.При потегляне като отделя съединителя има силни вибрации и разтрисане даже, няма проблем при смяна на скорости, има леки вибрации под 1500 оборота.Общо взето човека, при който си правя колата я пробва и каза, че най вероятно е от маховика, което е много болезнено / 800 лева само маховик без съединител и труд/Тъй като не разбирам много, може ли проблема да е от тампони или да не си вкарвам надежди и само да разглабяме колата напразно.Благодаря на всички, които ще се отзоват!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Lybra 1,9 JTD, ТРЕСЕ И ВИБРИРА ПРИ ПОТЕГЛЯНЕ! СПРЯ !
Collapse
X
-
Re: Lancia Lybra 1,9 JTD, ТРЕСЕ И ВИБРИРА ПРИ ПОТЕГЛЯНЕ!
gopi написа:че най вероятно е от маховика,
-
и при мен го има това тресене при потегляне .... ако не настъпя педала да вдигне оборотите кам 1500-2000 немога да потегля нормално .... все едно се качвам на кола за пръв път .... сеца ... лашка (напред-назад) ... тресе ...AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
-
ivan_dice написа:и при мен го има това тресене при потегляне .... ако не настъпя педала да вдигне оборотите кам 1500-2000 немога да потегля нормално .... все едно се качвам на кола за пръв път .... сеца ... лашка (напред-назад) ... тресе ...
Коментар
-
За съжаление май си е маховик. Няма как да е съединителя.Валео били пуснали за някои модели комплект 4 в 1 с маховик или заместител /не съм много наясно/ след което ако се прецака сменяш само феродов диск. Това от началото на годината мисля. Ама за този двигател няма все още, поне в България.Някой да е дочул нещо?Punto 1,9 JTD 80
Коментар
-
при мен интересноото е че това го прави сутрин на студен двигател .... и то не всеки път.... съединитела отделя на 3-4см. от отпусканрто му .... все едно е нов .... но пък е твърд като камък и понякога 1-ва и 2-ра скорост ми заяждат и неискат да влязат което ме навява на мисълта че е преебан .... както казахте най-добре да се иде в сервиз да се разглоби и да се види .... колега стискам палци да е само от съединител !!!!!!AUDI 1.8 20V TURBO
ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар