Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lancia Lybra 1,9 JTD, ТРЕСЕ И ВИБРИРА ПРИ ПОТЕГЛЯНЕ! СПРЯ !
Collapse
X
-
emzo написа:Airfan написа:naskobg написа:Не само, че е съединител, ами да не говорим, че може да минете само с феродов диск.
Коментар
-
Airfan написа:emzo написа:Airfan написа:naskobg написа:Не само, че е съединител, ами да не говорим, че може да минете само с феродов диск.
Коментар
-
gopi написа:Аз не разбирам много, но до колкото разбрах на феродовия диск вече няма пружини, които да обират вибрациите, а тази работа се върши от маховика. И няма как да е от там проблема?
Коментар
-
emzo написа:А за отделянето, при хидравличния - педала ще отделя все на едно и също място.
Коментар
-
Всичко до сега е ОК ,ама един БИВШ автокрадец и много мой агент ми сподели СЛЕДНОТО Може да се сменят само пружините и даже се намирали лесно ,цялата работа отнемала 1 ден.Друг е въпроса ,че майсторлъка ще струва примерно 1 кило Ракия и мезе :D Ама дали е истина това дето ми го казва.Някой знае ли нещо по въпроса ?FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
ogi28b написа:Ами защо не го разпиташ по-подробно ? Може би в специализиан магазин в който продават съединители, ще знаят нещо повече, и ще извадят някой каталог, в който се предлагат ремонтни комплекти за маховик, включващи пружини и други разни неща.FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.
Коментар
-
Аз като закарах колата в сервиза където я правя ми каза, че е маховик. В началото на годината от валео им представили нов модел 4 в 1, който замествал дадения маховик и след това може да се сменя само феродов диск ако се прецака, но за този модел няма още такъв вариант или не са го пуснали в бг.http://www.valeoservice.com/html/bul...htmlНякой знае ли нещо по въпроса?Punto 1,9 JTD 80
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар