Колеги имам един въпрос към вас и тои е :Може ли да се махне предното стъкло на фиат мареа без да се счупи.Причината е че от ръба на тавана точно от където почва е почнало да избива ръжда ще трябва да се прави някои ден и забелязвам че е почнала от гуменото уплътнение на джама.Прозореца преди е бил сменян от предишния собственик но явно не е направено както трябва.И евентуално към колко пари ще ми излезне.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
може ли да се махне предното стъкло на фиат мареа
Collapse
X
-
Re: х
batkoty написа:аха мерси колеги ще видим понататък какво ще правимФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
обади се и попитай тукhttp://www.autoglass.bg/ миналата година ми сменяваха предния прозорец като махнаха стария (без да го чупят и сложиха новия за 20 лева всичко )1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
u_bo
Atanas71 написа:batkoty написа:аха мерси колеги ще видим понататък какво ще правим
Коментар
-
u_bo написа:Atanas71 написа:batkoty написа:аха мерси колеги ще видим понататък какво ще правимФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
d1lar4e7o написа:Не мисля че ще се свали без да се строши......Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар