И аз да се включа.Стана ми интересно,моята я взех на 89хил. сега е на 152 и косур,като гледам 200 ще си ги направиодма. Всичко е навремена подръжка. ПП:Имам познат който е притежавал Пунто МК2 Спортинг купено от него в България,димек ново!Та тоя приятел го е продал над 400хил. ако не се бъркам,но не се бъркам щото цифрата ми направи впечатлениеи я помня до сега!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко е експлоатационния живот на Пунто?
Collapse
X
-
не се притеснявай колега.аз имах Uno FIRE 1.1.на 200 000 км.смених гумички на клапаните.наливам 3,5л.масло за10000км.не бута нито грам.Без да преувеличавам.компресия-11,5 на четирите цилиндъра.перфектен двигател.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
е мойта след ремонта е на около литър и 700мл масло за 10 000, обаче съм с къси скорости, 3-4000об редовно на 5 с 3000 съм едва с 90 :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Аиде и аз да се включа. :D Знам мн истории от познати които по един или друг начин са се занимавали с коли от чужбина - вкарвали такива, по автокъщи работили и нещата които съм чувал са ужасяващи. Това за поддръжката от италянците на колите им е най малкото. Един приятел държеше 3 места на горубляне и от него знам че там кола на доп 200к - 250к не е идвала. и от него знам че ако колата при покупката е на не повече от 250 000км е добре има живот ако е нагоре фал. :D Всеки който мисли че колата му е на 130к - 140к е в огромна заблуда. :DBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
gari_brasna4a написа:моята мареа е зех на 285 хиляди светлинни години, сега сигурно подминава 315 хиляди и е пушка ,ама всеки ден преди да я изкарам от гаража хвърлят сол зад рамо и една молитваFIAT PUNTO 1.2 60 PS
Коментар
-
Szandor написа:Ето, получи се интересна дискусия :D . От която общо взето разбирам, че по-новите модели на Фиат общо взето са надеждни автомобили... А че всичко е Божа работа, ясно....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
ДВГ 1,2 75 съм намирал с всичко по него на 220-250 лв но колок ще ти вземат за трансплантация ?????? :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
излиза колкото основен ремонт, а не знае новия ДВГ(стар) дали щее по читав! :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Да, невероятна дискусия стана. Получи ли отговор на въпроса "Колко е експлоатационния живот на Пунто?" Темата е супер, ама да седнем на по бири и фъстъци. Сигурен съм, че "експлоатационния живот" на Punto ще е право пропорционален на количеството бири.Стояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар