Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Теглич?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Теглич?

Здравейте, някой знае ли откъде да си намеря теглич за Мареата и колко струва. Търся стар. Имате ли представа как мога да си направя сам ремарке и да го регистрирам? Изработката не е трудна, но се притеснявам с регистрацията как ще стане. Някой правил ли го е досега?Мерси.
    FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx

Най - добрия начин да си направиш теглич е някои от нас да ти даде неговия и да отидеш на стругар, който да ти го направи същия. Казвам ти го от личен опит. Доста трудно ще си намериш иначе. Когато на мен ми се наложи нито по морги, нито при италианеца никъде не успях да си намеря...

Коментар

Re: Теглич?

flx написа:
      Здравейте, някой знае ли откъде да си намеря теглич за Мареата и колко струва. Търся стар. Имате ли представа как мога да си направя сам ремарке и да го регистрирам? Изработката не е трудна, но се притеснявам с регистрацията как ще стане. Някой правил ли го е досега?Мерси.
      1.за ремаркето:баща ми си направи преди около 7 години.За да го регистрираш трябва да е изрядно проучи в кат какви са изискванията.Трябва задължително да имаш калници лепни им по един светоотразител.Да не забравиш осветление за номера много се заяждат ако няма.Като е сичко изрядно отиваш да го регистрираш набиват ти един номер на трабата за която е захванат закрепващия механизам който се закача на теглича на автомобила2.за теглича: питай хората които продават коли по автокъщите те имат всичко .ако нямат си остави телефона бързо ще ти намерят и ще ти се обадят.Баща ми си купи така оригинален теглич за КОРДОБАТА.Гледай и ти да си вземеш оригинален за Мареата за да може да му сваляш накрайника като не ти е необходим за да не ти загрозява колата тоя теглич когато нямаш нужда от него

Коментар

Мерси за двата отговора. Забравих да кажа, че ремаркето ще е за бъдещото ми ATV и трябва да възможно по-леко. Самото ATV тежи 230кг., тоест няма да пренасям големи товари и не ми трябва ремарке за такива. ATV-то е с размери 2000х1100мм. Давайте предложения........ :D П.П Някой знае ли морга в която има тегличи, и горе-долу на какви цени са?Знам, че знаете, помагайте

Коментар

Къде мога да потърся теглич на старо и колко струва? Някоя морга или...........?Какъв е точния адрес на Италианеца и има ли тел?Мерси.

Коментар

Тук е адреса: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3934, а ето и още: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3510
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
            X