Искам да попитам някой има ли идея , колко пари струват и от къде мога да си набавя такава машинка ( ако ме устройва цената) .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Машинка за миене на седалки и тапецерия?!
Collapse
X
-
Машинка ... не знам.Ако е евтинджак, едва ли ще пере добре.Според мен, откъдето и да го погледнеш е по изгодно един пъ на година или две да ходиш там където го правят професионално, със сериозни машини.Съвременните са химически и няма съхнене, миризми и т. н.За един ден всичко ти свети..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
-
Malone написа:Машинка ... не знам.Ако е евтинджак, едва ли ще пере добре.Според мен, откъдето и да го погледнеш е по изгодно един пъ на година или две да ходиш там където го правят професионално, със сериозни машини.Съвременните са химически и няма съхнене, миризми и т. н.За един ден всичко ти свети.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
Потърси в бизнес раздела ( ако не се лъжа ). Имаме такива момчета във форума, които се занимават с това професионално и до колкото си спомням, който се е възползвал от техните услуги само доволен е останал.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Мда, много готино мирише докато изсъхне.На татарски гъз..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
абе по автомивките като перат седалките после подсушават ли ги или караш докато изсъхне,щото ако ще трябва да чакам да съхне,файда няма,то двеа дни ще му трябват,особено сега,като не е много жежко...в работата изпраха едни столове,след два дни още не бяха изсъхнали,а миришеха няма да казвам на каквоex.Мареа ТД100
Коментар
-
Сега чистят с някакви химически прахусмукачки, даже не знам дали това е точната дума.Само теоретично е влажно и са му нужни 2-3 часа. Спокойно можеш да си седнеш и да караш след 15 минути.Имам познати с подобна автомивка, та от тях знам. Скоро ще отида да ги пробвам срещу 70 лева [вътре и вън].Сутринта я карам, на обед я вземам, независимо от атмосферните условия..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
е и наще столове ги мивка на автомивка,ама май са ги оваляли с водоструйката и газ 70 лв си струва да прежали човек,особено ако купува кола от пушач аз съм намерил друго решение за себе си....тия тапицерии по магазините тип "калъфка" струват 40лв и изкарват около две години,струват си ,има някои които доста хващат окото,моите които съм сложил не се вижда,че са слагани допълнително,всички са ми казвали колко ми е запазен салона(няма да казвам,че под тая калъфка имам скъсано по седалката и петна!!! Тъй че и за вбъдеще като ме оставят тея калъфки мисля пак да заложа на нови,вместо да се чудя как да си освежа салонаex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар