Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Машинка за миене на седалки и тапецерия?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Машинка за миене на седалки и тапецерия?!

Искам да попитам някой има ли идея , колко пари струват и от къде мога да си набавя такава машинка ( ако ме устройва цената) .
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Машинка ... не знам.Ако е евтинджак, едва ли ще пере добре.Според мен, откъдето и да го погледнеш е по изгодно един пъ на година или две да ходиш там където го правят професионално, със сериозни машини.Съвременните са химически и няма съхнене, миризми и т. н.За един ден всичко ти свети.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      Машинка ... не знам.Ако е евтинджак, едва ли ще пере добре.Според мен, откъдето и да го погледнеш е по изгодно един пъ на година или две да ходиш там където го правят професионално, със сериозни машини.Съвременните са химически и няма съхнене, миризми и т. н.За един ден всичко ти свети.
      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

Потърси в бизнес раздела ( ако не се лъжа ). Имаме такива момчета във форума, които се занимават с това професионално и до колкото си спомням, който се е възползвал от техните услуги само доволен е останал.
        www.CarProfi-BG.com
        Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
        Зареждане и ремонт на автоклиматици.
        Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Купи си перяща прахосмукачка.Ще ти се изплати с времето.
          BRAVA TD100 ELX `98

Коментар

Мда, много готино мирише докато изсъхне.На татарски гъз.
            www.cyxap.com

Коментар

абе по автомивките като перат седалките после подсушават ли ги или караш докато изсъхне,щото ако ще трябва да чакам да съхне,файда няма,то двеа дни ще му трябват,особено сега,като не е много жежко...в работата изпраха едни столове,след два дни още не бяха изсъхнали,а миришеха няма да казвам на какво
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Сега чистят с някакви химически прахусмукачки, даже не знам дали това е точната дума.Само теоретично е влажно и са му нужни 2-3 часа. Спокойно можеш да си седнеш и да караш след 15 минути.Имам познати с подобна автомивка, та от тях знам. Скоро ще отида да ги пробвам срещу 70 лева [вътре и вън].Сутринта я карам, на обед я вземам, независимо от атмосферните условия.
                www.cyxap.com

Коментар

е и наще столове ги мивка на автомивка,ама май са ги оваляли с водоструйката и газ 70 лв си струва да прежали човек,особено ако купува кола от пушач аз съм намерил друго решение за себе си....тия тапицерии по магазините тип "калъфка" струват 40лв и изкарват около две години,струват си ,има някои които доста хващат окото,моите които съм сложил не се вижда,че са слагани допълнително,всички са ми казвали колко ми е запазен салона(няма да казвам,че под тая калъфка имам скъсано по седалката и петна!!! Тъй че и за вбъдеще като ме оставят тея калъфки мисля пак да заложа на нови,вместо да се чудя как да си освежа салона
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

аз имам такава машина електролукс малко е старичка но върши много добра работа ако е топло времето за един ден е сухо всичко

Коментар

Това където го рекламират Стийм Моп върши чудесна работа
                      Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Working...
                      X