Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с ел.стъкло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с ел.стъкло

Позволявам си да редактирам темата надявамс е да е по правилата вече...проблема е ,че шофьорското стъкло е наполовина смъкнато и сега при опит да го вдигна само прицъква машинката и нищо повече...Ясно е,че проблема няма да си го оправям сам(отворих кората и нищо не разбрах ) ,но поне исках да чуя мнение дали е здрава машинката и какво може да ми е проблема....прочетох мненията по долу,благодаря за отговора на колегата Оги
    kara fiat marea wikend

Не мога да разбера какво си ми написал, повтори го пак на кирилица или си редактирай поста.От шльокавица тук не разбираме.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

тоя индивид ми е брат и проблема му е,че стъклото на шофьорската врата е блокирало полуотворено...натиска копчелъка(става дума ест за ел стъкло),но само едно "цък" се чува и нищо повече. Доколкото знам,вече си е уговорил час да кара колата при един колега в сервиза,но явно и тук е задал въпроса си за да чуе какво би могло да му причини проблема. Ще се опитам да го образовам малко с кирилицата,никога не е писал на такава
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Добре де, помогнете му на това стъкло - хвани го с 2 ръце една срещу друга, и бутай нагоре, и натискай копчето. Вероятно сте пробвали де. Щом се чува ЦЪК, значи има прекалено голямо съпротивление, и контролерчето реагира все едно е напълно затворено догоре, и изключва тока към моторчето, за да не изгори. Сваляне и смазване му е майката. Вижте темата на Atanas71 за смазването.

Коментар

все забравях да му кажа именно това да стори,с ръце да бута...ама както и да е,опасявам се,че каквото и да почне да прави сам само ще стане по-лошо,затова да отива при Jack Daniels (Митака) и да я повери в ръцете на хора знещи какво правят :D А аз нямах и време да ида да го видя...20км заради тая пущина не ми се бият и да установя,че с нищо не мога да помогна :D
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
          X