Някой да се е сблъсквал с проблема - светлина на копчетата на ел. стъклата?Моите на Типото и на двете предни врати не светят.Свалях ги.Отива напрежение до тях ама явно крушката не свети (изгоряла е) и за това най-вероятно не работят!Като ги разглабях - беше преди доста време и по спомен казвам че лампичката беше точно като на осветлението на таблото ама си спомням че не беше на цокъл а беше директно запоена на платката.Та някой ако има идея да свирка и да помага - ако не май някой би ми предложил и двата бутона (на двете врати) да ги сменя с такива - светещи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Копчетата за ел. стъклата..
Collapse
X
-
gdd55
На мойта мареа също не светят и ми е интересно светещи ли са въобще.А как се вади тва копче един господ знай
Коментар
-
gdd55 написа:На мойта мареа също не светят и ми е интересно светещи ли са въобще.А как се вади тва копче един господ знайFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Vladim написа:gdd55 написа:На мойта мареа също не светят и ми е интересно светещи ли са въобще.А как се вади тва копче един господ знай
Коментар
-
Днес гоправих елементарно е
Сваля се цялата конзола в дъното под тапите има два винта после надигате с отвертка и дърпате.С отверка от едната страна огъвате пластмасата и бутона излиза целия.Самата кнопка също се вади лесно и владим е прав лоши споики на диодчетата.Фасулска работа не проумявам какво има за счупване трябва да е голям левак тоя който го прави.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
И аз бях сред тия леваци, но свалях кората на вратата. Отчупи се пластмасовия водач на самото копче, така че внимателно!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
gdd55
Реклама
Collapse
Коментар