Ха вие си мислите само, че не се крадат.За съжаление преди около 1 година имаше "хайка".В една и съща нощ от един квартал бяха задигнати 3 Пунто-1, две Брави две Браво и една Корса-Б.Да не си мислите, че тези коли не се крадат.Не се крадат с цел продажба, а просто се разглобяват и отиват на части.Също да не си мислите, че 100% от колите при "италианеца" са внос
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпазване от кражба (Браво)
Collapse
X
-
Не знам, защо свързвате Автокаско само с кражба!!??! На един приятел колата му изгоря след, като по нощите до него се подпалил Голф. На друг луда леля посред зима си чистила козирката над балкона от лед и прас - едно голямо парче лед в предния джам! На мен три пъти ми отваряха старата кола, като само при последния имаше по-сериозни щети. Миналата година одрах колата на един колец. Застрахователите ми боядисаха четитри детайла без никакъв проблем! Притежаването на автомобил не е евтино занимание, пак припомням! А и с толкова некадърни шофьори по улиците... предпочитам да имам един вид спокойствие!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Така е обаче миналата година баща ми направи пълно каско за около 1000 лева и нямаше никакви произшествия през годината и парите му отидоха на вятъра.Затова аз предпочитам да рискувам и да спестя някой лев от каско.А иначе за кражбите и мен доста ме е страх,защото през ден някой пропиштява ,че са му отворили колата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Така е обаче миналата година баща ми направи пълно каско за около 1000 лева и нямаше никакви произшествия през годината и парите му отидоха на вятъра.Затова аз предпочитам да рискувам и да спестя някой лев от каско.А иначе за кражбите и мен доста ме е страх,защото през ден някой пропиштява ,че са му отворили колата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Какво спокойствие купуваш? Ти ми говориш за драснати врати, 6рони и т.н.Ако някой ти направи 6ронята на сол дали ще ти я платят цялата?И кво - това даже е само ако някой те прасне на паркинг и не си там, иначе ГО си е екстра и каското е излишнов случая.Нали видях какво става, стъклото ми го платиха на 30%, е..х ти застрахователите.За тия 660лв. дето съм има дал да ми се подиграват с 50лв. е смешно.А6солютно пари хвърлени 6аш на вятъра. Догодина ще има да чакат.Да не говорим, че като гледам всеки втори има някакви ядове - протоколи се искат, пък ги въртят....Само време и нерви се ха6ят.А така - отивам си директно в сервиза, плащам си и съм доволен. За тия пари дето съм дал са ми цели 6 детайла.6ая ще има да се удрям докато ги направя.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар