Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предпазване от кражба (Браво)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На мен из онзи ден ми откраднаха капачките на винтилите :D
    Fabbrica Italiana Automobili Torino

Коментар

Insane написа:
      ....Единственно тавана ако смачкаш незнам как ще стане :D
      Е, как, прилежна домакиня си е изтървала ютията от осмия етаж. Не е толкова невъзможно - нали тука преди време един колега си търсеше преден капак, че едни "майстори" бяха изтървали електрожена от втория етаж отгоре му.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Сваляй бубината, акумулатора и ангренажния ремък всяка вечер и няма кой да я открадне
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
          Сваляй бубината, акумулатора и ангренажния ремък всяка вечер и няма кой да я открадне
          Само ангренажния ремък е достатъчно!
          Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

maskarata написа:
            може и само кабелите да се свалят
            F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
            F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

bbw написа:
              maskarata написа:
              може и само кабелите да се свалят
              Или да се разменят
              CSI in the CAR !!!
              Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Ако толкова искаш да си направиш нещо за да не могат да ти я запалят,най простото е в двигателния отсег да откачаш и закачаш някой кабел или да си го напраиш на ключе и да го кашираш по двигателния отсег.Ще я запалят друг път.То баш професионалистите дето крадат коли,не крадат такива като наще-под нивото им е.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

абе ние го обърнахме на бъзик тук. ама някой от нас си държат на бричките /като мен/ и не искаме да се разделяме с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

bbw написа:
                    абе ние го обърнахме на бъзик тук. ама някой от нас си държат на бричките /като мен/ и не искаме да се разделяме с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                    Всички си държим на на бараките! Мойта си ме кефи като за световно. Просто е на 1/3 от мойте години и наистина им е под нивото да се занимават с нея. Най-мого да се изгаврят с нея за мизерията. То за това има Мерцедеси и BMW от 2000г. В тях се оглеждат, ем по-трудно, ем има какво да спечелят. Аз лично бих и сложил ръчна граната на вратите и да им се е*е майката крадлива. От тия отърване нема.
                    CSI in the CAR !!!
                    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Верно е така пред нищо не се спират.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ами на мен ми откраднаха Нисан Микра ’86 година (е, 6еше преди 4-5 години), 6яха о6рали някакважена доколкото раз6рах. Колата 6еше зарязана и си ми я върнаха още същия ден, само че със стопен стартер.И на 6аща ми Москвич 408, ползван единствено за превоз на цимент и други строителни материали, невъзможно да 6ъде запален от незапознат човек. Палеше се като едновременно въртиш ключа с едната ръка, с другата6ъркаш при стартера и 6уташ едно палче. Явно на 6утане са го палили, ама на Орлов мост да правиш такива простотиине знам. Не се и намери повече.Та гаранция няма.п.с. иначе най-до6ре си махайте волана или педалите
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

mancuzo написа:
                          bbw написа:
                          Всички си държим на на бараките! Мойта си ме кефи като за световно. Просто е на 1/3 от мойте години и наистина им е под нивото да се занимават с нея. Най-мого да се изгаврят с нея за мизерията. Тоза тожа има Мерцедеси и BMW от 2000г. В тях се оглеждат, ем по-трудно, ем има какво да спечелят. Аз лично бих и сложил ръчна граната на вратите и да им се е*е майката крадлива. От тия отърване нема.

Коментар

VICS написа:
                            На мен из онзи ден ми откраднаха капачките на винтилите :D
                            На мен заедно с капачките и антената

Коментар

И на мен миналият месец някой ми "барна" капачките, че и гумите беше изпуснал.Закъснях за работа тогава с 1 час и събудих целия блок с псувни докато помпя :D Решението : еми започнах да си вкарвам фиата в гаража :D :D :D
                              Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

sugarboy написа:
                                Insane написа:
                                ....Единственно тавана ако смачкаш незнам как ще стане :D
                                Е, как, прилежна домакиня си е изтървала ютията от осмия етаж. Не е толкова невъзможно - нали тука преди време един колега си търсеше преден капак, че едни "майстори" бяха изтървали електрожена от втория етаж отгоре му.
                                Или пиян старец хвърля от 2-ри етаж тухла надолу и пада върху колата ти... ( Деиствителен случай,само дето тухлата падна на задното стъкло,на колата на един приятел.
                                Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Working...
                                X