....Единственно тавана ако смачкаш незнам как ще стане :D
Е, как, прилежна домакиня си е изтървала ютията от осмия етаж. Не е толкова невъзможно - нали тука преди време един колега си търсеше преден капак, че едни "майстори" бяха изтървали електрожена от втория етаж отгоре му.
Ако толкова искаш да си направиш нещо за да не могат да ти я запалят,най простото е в двигателния отсег да откачаш и закачаш някой кабел или да си го напраиш на ключе и да го кашираш по двигателния отсег.Ще я запалят друг път.То баш професионалистите дето крадат коли,не крадат такива като наще-под нивото им е.
абе ние го обърнахме на бъзик тук. ама някой от нас си държат на бричките /като мен/ и не искаме да се разделяме с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Всички си държим на на бараките! Мойта си ме кефи като за световно. Просто е на 1/3 от мойте години и наистина им е под нивото да се занимават с нея. Най-мого да се изгаврят с нея за мизерията. То за това има Мерцедеси и BMW от 2000г. В тях се оглеждат, ем по-трудно, ем има какво да спечелят. Аз лично бих и сложил ръчна граната на вратите и да им се е*е майката крадлива. От тия отърване нема.
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Ами на мен ми откраднаха Нисан Микра ’86 година (е, 6еше преди 4-5 години), 6яха о6рали някакважена доколкото раз6рах. Колата 6еше зарязана и си ми я върнаха още същия ден, само че със стопен стартер.И на 6аща ми Москвич 408, ползван единствено за превоз на цимент и други строителни материали, невъзможно да 6ъде запален от незапознат човек. Палеше се като едновременно въртиш ключа с едната ръка, с другата6ъркаш при стартера и 6уташ едно палче. Явно на 6утане са го палили, ама на Орлов мост да правиш такива простотиине знам. Не се и намери повече.Та гаранция няма.п.с. иначе най-до6ре си махайте волана или педалите
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
абе ние го обърнахме на бъзик тук. ама някой от нас си държат на бричките /като мен/ и не искаме да се разделяме с тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
Всички си държим на на бараките! Мойта си ме кефи като за световно. Просто е на 1/3 от мойте години и наистина им е под нивото да се занимават с нея. Най-мого да се изгаврят с нея за мизерията. Тоза тожа има Мерцедеси и BMW от 2000г. В тях се оглеждат, ем по-трудно, ем има какво да спечелят. Аз лично бих и сложил ръчна граната на вратите и да им се е*е майката крадлива. От тия отърване нема.
F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
И на мен миналият месец някой ми "барна" капачките, че и гумите беше изпуснал.Закъснях за работа тогава с 1 час и събудих целия блок с псувни докато помпя :D Решението : еми започнах да си вкарвам фиата в гаража :D :D :D
....Единственно тавана ако смачкаш незнам как ще стане :D
Е, как, прилежна домакиня си е изтървала ютията от осмия етаж. Не е толкова невъзможно - нали тука преди време един колега си търсеше преден капак, че едни "майстори" бяха изтървали електрожена от втория етаж отгоре му.
Или пиян старец хвърля от 2-ри етаж тухла надолу и пада върху колата ти... ( Деиствителен случай,само дето тухлата падна на задното стъкло,на колата на един приятел.
Коментар