Колеги тъи като застрахователните компании прекалиха с дигането на цените и от 200лв.(миналата година) , тази година ми искат 320лв. за пълно автокаско... смятам да ги *** у дупе и да не я застраховам.Кажете какво може да се направи за защита против кражба ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предпазване от кражба (Браво)
Collapse
X
-
ква кражба бе пич, ти си направил най-доброто против кражба като си си купил фиат, който освен другото е и на почти 14 год няма кой да ти го открадне, освен случайно- да им трябва да се повозят, да го свият за някакво престъпление или такъв сорт кражба..., за което ти е достъчен вградения имобилайзер и тва е. според мен не си заслужава да правиш каквото й да е. като толкова ти е зор едно просто ключе да прекъсва бенз помпа. ще ги забави около 20-30 сек.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Meril
-
pakumba написа:ква кражба бе пич, ти си направил най-доброто против кражба като си си купил фиат, който освен другото е и на почти 14 год няма кой да ти го открадне, освен случайно- да им трябва да се повозят, да го свият за някакво престъпление или такъв сорт кражба..., за което ти е достъчен вградения имобилайзер и тва е. според мен не си заслужава да правиш каквото й да е. като толкова ти е зор едно просто ключе да прекъсва бенз помпа. ще ги забави около 20-30 сек.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:pakumba написа:ква кражба бе пич, ти си направил най-доброто против кражба като си си купил фиат, който освен другото е и на почти 14 год няма кой да ти го открадне, освен случайно- да им трябва да се повозят, да го свият за някакво престъпление или такъв сорт кражба..., за което ти е достъчен вградения имобилайзер и тва е. според мен не си заслужава да правиш каквото й да е. като толкова ти е зор едно просто ключе да прекъсва бенз помпа. ще ги забави около 20-30 сек.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ключ маса както каза pakumba. Другия вариант е изработка на катинар за педалите ама от дебело желязо. Баща ми си е направил такова за неговата кола и като я оставя за дълго време я слага! Няма махане освен с флекс!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Humppa
Някъде из сайтовете за автомобилни аксесоари мярнах устройство за заключване на лоста на скоростите
Коментар
-
Моя е така си седеше отключен , нема кои да го помирише, то па и кво ли да го крадат те не могат да го запалят половин час ако не му знаят цаката, абе фията си има имунитет към кражба, някои да е чул някъде да са откраднали фият? като изключим Типо на времето се крадеше много даже веднъж си бях забравил и стъклото отворено и кога влизам гледам 5 лева и една бележка " Пич земи тея 5 лева и събирай да си купиш друга кола " е гати нагляритеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Аз пред вкъщи така паркирам, че няма кой да го вземе, освен ако не е много добър шофьор, че да се измъкне бързо преди да съм чул, че се бръмчи под прозореца ми. 2 пъти ми се е случвало да оставям бравото с ключовете на таблото за цяла нощ, познайте първия път какво търсене на ключове падна, докато се сетя, че са на таблото. Каското е препоръчително да си го направиш без кражба, аз така практикувам от 2 години. То ако браво 96-00 се открадне застрахователя сигурно ще пусне иск за застрахователна измама--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Meril
Редовно забравям да включа алармата и стои отворена по-цяла нощ.Всичко е вътре,СД в жабката...само документи се научих да не оставям.До сега не е имало проблем. Е...имах веднъж един мераклия за джантите /хич не разбирам от джанти/ на който отказах да ги продам и той ми беше казал уж на шега,че ще усъмна без гуми
Коментар
-
Забравял съм я пред нас дори с отворени прозорци по цели нощи.В началоти си михлех, че не пипат защото знаят, че много ще ги бия [познавам контингента и те ме познават], но явно се оказва, че никой не се интересува от нашия тип автомобили, а не е страх от бой.Като се сетя, хм ... аларма имах на типото, че и махнах всичко от вратите нарочно, за де не може да се отключва с ключ, а само с дистанционно.Пък то реално погледнато, никой даже не си направи труда дори "Измий ме" да напише по стъклата за толкова години.meril, свалял те е, да знаеш, не е било заради джантите ....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
А бе не знам дали на един Фиат 2004г. и по-нов ще му простят апашитеВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар