Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пружинка на рамото на предна чистачка /Пунто 1/

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пружинка на рамото на предна чистачка /Пунто 1/

Привет на всички!След дълги години ползване и ръждясване, ми се счупи пружинката на една от предните чистачки /"шофьорската"/.Някой има ли представа откъде мога да намеря, понеже в Александър Ауто нямат само пружинка, а искат 60 лв за цялото рамо?Дали може да се замени с пружинка от друг модел
    Прикачени файлове
    Punto 1.9 JTD 2003
    Ex Punto 1.1 1994

Защо не отидеш до някоя морга да си вземеш едно рамо за 5 лв. и си готов? Другият вариант е в някой от хипермаркетите с пружинката и търсиш същите размери.
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ами всъщност май ще взема на старо едно рамо, да. Вече говорих с едно момче. Само че мога и да се огледам за пружинки, защото то и на старото рамо ще му е стара пружинката.
      soulkeeper написа:
      Защо не отидеш до някоя морга да си вземеш едно рамо за 5 лв. и си готов? Другият вариант е в някой от хипермаркетите с пружинката и търсиш същите размери.
      Punto 1.9 JTD 2003
      Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Интересно и аз имах същия проблем на същата кола. Взех от моргата една пружина, не беше за него, но се получи.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
          Интересно и аз имах същия проблем на същата кола. Взех от моргата една пружина, не беше за него, но се получи.
          Помниш ли за каква кола беше? Да знам за всеки случай.
          Punto 1.9 JTD 2003
          Ex Punto 1.1 1994

Коментар

Working...
          X