Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съединител мареа 1.9 жтд - отремонтиран !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съединител мареа 1.9 жтд - отремонтиран !!!

колеги тръгвам за работа одеве и съединителя пропадна .отварям капака нямам спирачна течност ,а вчера всичко беше проверено като си миех колата и вечерта си работеше на ниво. сега като натисна педала и само малко накрая преди ламарината лови 3 сантиметра но не достатъчно за да превключа. питам се дали ще мина тънко само с някоя гумичка или оплътнение , или пак ще се дават луди пари за ремонт ?

Re: съединител мареа 1.9 жтд

gari_brasna4a написа:
    колеги тръгвам за работа одеве и съединителя пропадна .отварям капака нямам спирачна течност ,а вчера всичко беше проверено като си миех колата и вечерта си работеше на ниво. сега като натисна педала и само малко накрая преди ламарината лови 3 сантиметра но не достатъчно за да превключа. питам се дали ще мина тънко само с някоя гумичка или оплътнение , или пак ще се дават луди пари за ремонт ?
    От някъде ти е изтекла спирачната течност - или от помпата при скоростната кутия или от помпата под педала или някъде по спирачната система. Локвата трябва да е голяма, така че търси. Ако си запълнил със спирачна течност, то трябва педала да се обезвъздуши от пробката на помпата до скоростната кутия.

Коментар

колега и аз тва съм решил да правя само след 30 мин след като ми докарат спирачна течност.само искам да те попитам - отварям пропката за няколко сек и след като я затворя да накърцам на педала и пак да я отворя и така няколко пъти или? че несъм запознат много детайлно с колите ,а при фиатите трябва да знаеш всичко ,защото правят бели когато си искат и когато най - малко очакваш.

Коментар

Не мога да разбера за съединител ли говорим или за спирачки ? Нещо се омотах в обясненията! И откри ли къде е теча, че ще наливаш и обезвъздушаваш?

Коментар

открих каде е теча.долна съединителна помпа (тази на скоростната кутия).маншона на помпата се е скъсал .взех нова помпа и сега се качва.

Коментар

=Rudi= написа:
            Не мога да разбера за съединител ли говорим или за спирачки ? Нещо се омотах в обясненията! И откри ли къде е теча, че ще наливаш и обезвъздушаваш?
            колега спирачна течност има и при съединитела.от едно казанче се захранва съединителя и спирачките,само че захранващото маркучле на съединителя е по горе и като имам теч на съединителя изтича донякаде на казанчето и спира и така не се губят спирачките. под колата нямаше гиолче от спирачна течност защото се беше изтекла върху кожуха на скоростната кутия

Коментар

Съжалявам, че не писах по-рано, но не бях зад компютъра. Виждам, че си се справил същевременно.

Коментар

Airfan написа:
                Съжалявам, че не писах по-рано, но не бях зад компютъра. Виждам, че си се справил същевременно.
                горе долу .наблизо имам един познат монтьор та запалих на скорост колата и я закарах до тях и я разглобихме и сега съм му оставил новата помпа да я сложи и обезвъздуши

Коментар

Working...
                X