колеги тръгвам за работа одеве и съединителя пропадна .отварям капака нямам спирачна течност ,а вчера всичко беше проверено като си миех колата и вечерта си работеше на ниво. сега като натисна педала и само малко накрая преди ламарината лови 3 сантиметра но не достатъчно за да превключа. питам се дали ще мина тънко само с някоя гумичка или оплътнение , или пак ще се дават луди пари за ремонт ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съединител мареа 1.9 жтд - отремонтиран !!!
Collapse
X
-
Re: съединител мареа 1.9 жтд
gari_brasna4a написа:колеги тръгвам за работа одеве и съединителя пропадна .отварям капака нямам спирачна течност ,а вчера всичко беше проверено като си миех колата и вечерта си работеше на ниво. сега като натисна педала и само малко накрая преди ламарината лови 3 сантиметра но не достатъчно за да превключа. питам се дали ще мина тънко само с някоя гумичка или оплътнение , или пак ще се дават луди пари за ремонт ?
-
колега и аз тва съм решил да правя само след 30 мин след като ми докарат спирачна течност.само искам да те попитам - отварям пропката за няколко сек и след като я затворя да накърцам на педала и пак да я отворя и така няколко пъти или? че несъм запознат много детайлно с колите ,а при фиатите трябва да знаеш всичко ,защото правят бели когато си искат и когато най - малко очакваш.
Коментар
-
=Rudi= написа:Не мога да разбера за съединител ли говорим или за спирачки ? Нещо се омотах в обясненията! И откри ли къде е теча, че ще наливаш и обезвъздушаваш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар