Здравейте, фенове на Фиат! До скоро и аз бях такъв, но напоследък нещо съм разочарован от колата. След всички ремонти които и направих + нов разпределителен вал и нови кобилички, изпуши на 50-тия км. Вече нямам думи. В момета се оказва че може би ще трябва да правя основен ремонт. Някой правил ли е и може ли да ми даде инфо долу горе за какви цени говорим на части и на труд. Искам да съм подготвен преди да я вкарам в бокса. Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Основен ремонт на двигателя на Фиат Бравa 1.4 12V
Collapse
X
-
vales2006 написа:Колега направо съм изумен!Наистина ли имаш такива проблеми?Аз съм Фиат- фен и скоро мисля да си купя Брава но сега като те слушам се замислям сериозно!Кажи ми от Варна ли я купи!Да знам ......Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Да, колата е купена от Варна от автосалон. Вече мога да се похваля, че на моята Брава почти всичко и е сменено - клапани, ремъци, ролки, съединтел, маслена помпа, разпределителен вал, кобилички, носачи и още един куп неща и ремонти колкото си искаш. Вече имам абонамент за сервиз, всяка седмица е на доктор А сега и основен ремонт(((
Коментар
-
предишния собственик е бил мърльо и не е сменял навреме консумативите... може би е започнала да го ядосва и понеже не е искал да се занимава я е продал... можеш да си сигурен че това е причината!а колкото до ремонта... имам книжка със сервизите във всеки град, които ФИАТ препоръчват за ремонт на техните автомобили... във Варна виж за "Bax Car Ltd." даже са 2 сервизите... единия бил на ул.ген.Колев 73, а другия в квартал Китчево... телефона съотвтно (052) 259595 и (052) 600137Всичката тази информация е от 1999 година... дано нещата още са така! И се надявам да съм бил полезен!Пожелавам ти УСПЕХ!!!П.П.: На колко км е колата?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
За Бакс Кар сервиза имам малко кофти мнение, даже не малко а много кофти. Моля, не се лъжете да ходите там...знам за какво говоря. По-добрия вариант наистина е в Кичево, въпреки че там са бившите майстори от Бакс Кар....така че...долу горе същата работа. Не искам в момента да прпоръчвам други сервизи, за да не излезе като реклама, но ако ми направят читав и тънкажен ремонт на двигателя там където съм я дал, ще ви се похваляА количката наскоро стана на 170 хкм
Коментар
-
Fluke написа:Да, колата е купена от Варна от автосалон. Вече мога да се похваля, че на моята Брава почти всичко и е сменено - клапани, ремъци, ролки, съединтел, маслена помпа, разпределителен вал, кобилички, носачи и още един куп неща и ремонти колкото си искаш. Вече имам абонамент за сервиз, всяка седмица е на доктор А сега и основен ремонт(((
Коментар
-
Re: Основен ремонт на двигателя на Фиат Бравa 1.4 12V
Fluke написа:.......След всички ремонти които и направих + нов разпределителен вал и нови кобилички, изпуши на 50-тия км. ...........PUNTO 1.1 94г.
Коментар
-
Оказа се, че колата в момента е издухала сегменти и е надран единия цилиндър. Лоша работа. Когато отвориха двигаетля се оказа че някой си бай италианеци (колата идва от Италия) или някой в БГ се е опитвал да прави нещо там, но явно е било неуспешно. А майсторите, за да не ме шмулят прекалено много при последния ремонт не сваляха главата
Коментар
-
момчета от каде да си намеря глава за fiat brava 1.4 12v закасах в провинцията ???????поне цени ми кажете някакви???моля))))))))) topcho1@abv.bgКолега,дай някакви по-точни кординати-напр.къде си закъсал,тлф.за връзка...-така повече хора ще могат да помогнат,отколкото на ЛС или мейла...vesko.ttopcho fiat brava 1400/12v.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар