Здравейте,Имам фиат марея уикенд 1.9ТД.Като включа някакви светлини без значение какви,на таблото нямам никаква индикация,че са включени.На много други модели коли на таблото има такава индикация под формата на зелена светеща крушка или нещо подобно,но водача знае,че са включени някакви светлини.При мене дали са включени светлини се разбира само от положението на лоста за светлините или при включени дълги,когато само има индикация.Така ли трябва да бъде или имам изгоряла крушка?С уважение!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикация на таблото за пуснати светлини
Collapse
X
-
Трябва да ти свети Зелена индикация с крушка вътре, явно ти е изгоряла крушката на таблото.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Тези диоди, като ги наричаш не са ли с нажежаема жичка ?Моите съм ги подменял почти всички и си бяха подобие на миниатюрни крушки, марката беше Тошиба.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Atanas71 написа:Крушки са на Мареата , а тази за иникация на габаритните светлини е първа след лампичката на еърбега.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:Atanas71 написа:Крушки са на Мареата , а тази за иникация на габаритните светлини е първа след лампичката на еърбега.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ogi28b написа:За 87-ми път ви повтарям че в Браво/а/Мареа НЯМА индикация за включени къси светлиниФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Re: Индикация на таблото за пуснати светлини
ivannik написа:Здравейте,Имам фиат марея уикенд 1.9ТД.Като включа някакви светлини без значение какви,на таблото нямам никаква индикация,че са включени.На много други модели коли на таблото има такава индикация под формата на зелена светеща крушка или нещо подобно,но водача знае,че са включени някакви светлини.При мене дали са включени светлини се разбира само от положението на лоста за светлините или при включени дълги,когато само има индикация.Така ли трябва да бъде или имам изгоряла крушка?С уважение!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Индикацията е за габарити и къси
Коментар
-
ogi28b написа:Atanas71 написа:Индикацията е за габарити и късиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар