Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индикация на таблото за пуснати светлини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Индикация на таблото за пуснати светлини

Здравейте,Имам фиат марея уикенд 1.9ТД.Като включа някакви светлини без значение какви,на таблото нямам никаква индикация,че са включени.На много други модели коли на таблото има такава индикация под формата на зелена светеща крушка или нещо подобно,но водача знае,че са включени някакви светлини.При мене дали са включени светлини се разбира само от положението на лоста за светлините или при включени дълги,когато само има индикация.Така ли трябва да бъде или имам изгоряла крушка?С уважение!
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Трябва да ти свети Зелена индикация с крушка вътре, явно ти е изгоряла крушката на таблото.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      Трябва да ти свети Зелена индикация с крушка вътре, явно ти е изгоряла крушката на таблото.
      На бравото са диоди. Крушките осветяват само таблото. На мареята не знам как е, но може би е същото.

Коментар

Тези диоди, като ги наричаш не са ли с нажежаема жичка ?Моите съм ги подменял почти всички и си бяха подобие на миниатюрни крушки, марката беше Тошиба.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Крушки са на Мареата , а тази за иникация на габаритните светлини е първа след лампичката на еърбега.
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
            Крушки са на Мареата , а тази за иникация на габаритните светлини е първа след лампичката на еърбега.
            Индикацията само за габарити ли е или за всякакви пуснати светлини?И какво представлява -зелена светеща крушка или нещо друго.Ако не те притеснявам и имаш възможност,направи снимка като свети индикацията.С уважение!
            Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

ivannik написа:
              Atanas71 написа:
              Индикацията само за габарити ли е или за всякакви пуснати светлини?И какво представлява -зелена светеща крушка или нещо друго.Ако не те притеснявам и имаш възможност,направи снимка като свети индикацията.С уважение!
              Индикацията е за габарити и къси , за дълги свети синя индикация наподобяваща фар. Представлявя две зелени фарчета.
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

За 87-ми път ви повтарям че в Браво/а/Мареа НЯМА индикация за включени къси светлини

Коментар

ogi28b написа:
                  За 87-ми път ви повтарям че в Браво/а/Мареа НЯМА индикация за включени къси светлини
                  Не говорим за индикация за къси светлини а за индикация за пуснати светлини каквито и да са те . Няма значение къси или габарити индикацията е една , тази която съм описал по-горе Първата лампичка след еърбега наподобява два фара светещи в различни посоки с цвят зелен. Мисля че бях доста изчерпателен и ясен. А това което си написал колега е подвеждащо.

Коментар

Re: Индикация на таблото за пуснати светлини

ivannik написа:
                    Здравейте,Имам фиат марея уикенд 1.9ТД.Като включа някакви светлини без значение какви,на таблото нямам никаква индикация,че са включени.На много други модели коли на таблото има такава индикация под формата на зелена светеща крушка или нещо подобно,но водача знае,че са включени някакви светлини.При мене дали са включени светлини се разбира само от положението на лоста за светлините или при включени дълги,когато само има индикация.Така ли трябва да бъде или имам изгоряла крушка?С уважение!
                    Човека и той много ясно е попитал

Коментар

Atanas71 написа:
                      Индикацията е за габарити и къси
                      Човекът може да си помисли че това наистина е сигнал за габарити и къси, но той е САМО за габарити. Утре ще пита - защо не ми свети индикацията за къси. От написаното от теб:"Няма значение къси или габарити индикацията е една , тази която съм описал по-горе Първата лампичка след еърбега наподобява два фара светещи в различни посоки с цвят зелен. "някой наистина може сериозно да се обърка, и да търси нещо което го няма. Може би аз трябваше да съм по-изчерпателен, като кажа - индикацията е само и единствено за габарити, а такава за къси няма, и никога не е имало. Т.е. това което съм написал не е подвеждащо, а е самата истина. Факт.

Коментар

ogi28b написа:
                        Atanas71 написа:
                        Индикацията е за габарити и къси
                        Човекът може да си помисли че това наистина е сигнал за габарити и къси, но той е САМО за габарити. Утре ще пита - защо не ми свети индикацията за къси. От написаното от теб:"Няма значение къси или габарити индикацията е една , тази която съм описал по-горе Първата лампичка след еърбега наподобява два фара светещи в различни посоки с цвят зелен. "някой наистина може сериозно да се обърка, и да търси нещо което го няма. Може би аз трябваше да съм по-изчерпателен, като кажа - индикацията е само и единствено за габарити, а такава за къси няма, и никога не е имало. Т.е. това което съм написал не е подвеждащо, а е самата истина. Факт.
                        В крайна сметка , според мен е по-важно колегата да е разбрал какво то питаше Играта на думи няма да му помогне Дано е разбрал че има ...."Като включа някакви светлини без значение какви,на таблото нямам никаква индикация".... има такава индикация. Сега остана да попита точно за какво е тази индикация ? Аз няма да се обаждам за да него объркам , оставям на теб ти да му отговориш подобаващо загадачно Само както ти умееш

Коментар

Working...
                        X