gamencerista написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване на стъкла
Collapse
X
-
Пичо’е, вие защо мислите че на това клипче тоя е някакъв бог, и на него не му се пре**** ? Със сигурност се пре****, но не го показват, за да изглежда ок. Той само показва как се прави принципно, но не показва никакви тънкости, не показва как да го направиш , ако се пре****.Аз пък искам да си сложа просто една слънцезащитна лента на предното стъкло. Понеже казвате че имало хора които го правят срещу пари, кажете един такъв човек, да ми сложи еедна такава лента, и после да не ми каже - 300 лева. Максимум 15-20 лева давам, с материалите.
Коментар
-
gamencerista написа:То тва е че за 15-20 лв никой не се заема да го прави. Аз си мислех че е лесно, ама се убедих че не е.
Коментар
-
Лично аз платих 60лв. за двете страничните задни стъкла в специализирано студио с три години гаранция от тях, в най-скоро време ще затъмнявам и задното стъкло на багажната врата, всеки който се е пробвал да го прави знае за каква играчка става въпрос при това с две отделни парчета а там го правят с едно цяло но и цената си е цифра, започва от 60лв. и нагоре според марката фолио.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
лентата за предното стъкло пък се поставя адски лесно просто мокриш и нагласяш.А между другото незнам какво трудно му виждате в затъмването на страничните стъкла.Задното верно е много трудно и се прави на две части, но страничните се слагат цели.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:лентата за предното стъкло пък се поставя адски лесно просто мокриш и нагласяш.А между другото незнам какво трудно му виждате в затъмването на страничните стъкла.Задното верно е много трудно и се прави на две части, но страничните се слагат цели.
Коментар
-
еми ок аз лично си го напраих и моите приятели също сси ги затъмняват сами.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
е чак пък некадърен трябва само много спокойствие че е малко гадна работа.А иначе има едно гадно фолио по евтино е ама е егати боклука.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
ogi28b написа:gamencerista написа:То тва е че за 15-20 лв никой не се заема да го прави. Аз си мислех че е лесно, ама се убедих че не е.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
наистина че на браво и задния и страничния прозорци са кофти,и аз да съм съм сигурен че ще се поузоря и ще псувам.това фолио междодругото е хубаво да се лепи на по топличко време.тей да си пече слънце.то ся както е 20-25 градуса си е перфектно.аз се пробвах един път в адска жега да си лепя на темпрата , то направо сапуна се изпарява за момент.един въпрос колега ти като сложиш фолиото на джама откъде на къде изтикваш сапунената вода.това е мн важно.също така е важно и фолиото и джама да са напръскани с сапунената вода.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар